2777
2789
عنوان

جلسه اول لیزر کندلا

269 بازدید | 34 پست

بچه هاااا امروز رفتم لیزر، جلسه اولم بود. خیلی خجالت اور بوددددد از خجالت آب شدم. ساق ما از همه جا بیشتر درد داشت حتی از بیکینی هم دردش بیشتر بود مخصوصا نزدیک مچ پا.

کیا با کندلا لیزر کردن؟ بعد از جلسه اول چندروز طول میکشه موها بریزه؟

یه سوال دیگه هم دارم، کیا چونه یا گردنشون موهای ضخیم داشته و لیزر کردن؟ بالاخره بین اون موهای ضخیم، موهای پرزی هم هست، موهای پرزیتون ضخیم نشد؟

یا مثلا رو سینم موهای ضخیم هست ولی خب بین ضخیم هارزی هم هست، برای شما هم بود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین دستگاه برای لیزر همینه

من دوسال پیش رفتم هنوزم موهام کرکیه با این ک شارژ نمیرم

فول بادی رفتی؟چقد شد

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
بهترین دستگاه برای لیزر همینهمن دوسال پیش رفتم هنوزم موهام کرکیه با این ک شارژ نمیرمفول بادی رفتی؟چق ...

صورت و گردن یا سینه هم رفتی؟ بین موهای ضخیمت موی پرزی بود؟

کل پا، ساعد دست، گودی کمر، بیکینی و لاین باسن، گردن، سینه، خط ناف، پشت لب و بناگوش

۲ میلیون شد

من یه سوال دارم برای لیزر باید شیو باشه قشنگ یا اگه مو زیرپوستی داشته باشیم نمیشه

اره باید قشنگ شیو باشه ولی زیرپوستی هم باشه میشه. یا میتونی اسکراب کنی زیرپوستی هم خارج بشن

پاها چند در میاد هر جلسه؟چند دقیقه طول میکشه

اینجایی که من میرم پا کامل رو زده ۶۹۰

حتما سعی کن کندلا بری، دستگاه های دیگه مخصوصا رولی ها خوب نیستن.

فقط پا ۲۰ دقیقه طول میکشه 

بهترین دستگاه برای لیزر همینهمن دوسال پیش رفتم هنوزم موهام کرکیه با این ک شارژ نمیرمفول بادی رفتی؟چق ...

عزیزم یه سوال

این طبیعیه که بعضی جاها جا بمونه؟

همه جارو خیلی با دقت زد ولی حس کردم سینه هام رو خیلی کم زد

طبیعیه که یه قسمت مثلا جا بمونه؟ تو جلسات بعدی اوکی میشه دیگه اره؟