2777
2789
عنوان

درس و ازدواج

232 بازدید | 25 پست

خانمای گل من 17 سالمه و دو ماهه عقدم

ورودی یازدهم هستم 

خیلی درس خوندن و دوست داررم

خانواده شوهرم میگن تا جایی که در توانته بخون و تحصیلات خوبه و اینا

اما من یه حالتی شدم احساس میکنم

ازدواج کردم دیگه  درس خوندنم الکیه و بع هیچ جایی نمیرسم 

انگیزه قبل و ندارم دو تا تجدید دارم و هعی تامزدم میپرسه درسا تو میخونی  یا نع منم الکی میگم آره 

ولی میرم سمت کتابم و اینا ناخودآگاه کسل میشم هیلی حس ناکافی بودن دارم

همسر خودم لیسانس عه 

برادر شوهرم همینطور و کلا تحصیل کردن پیش اینا  خیلی اعتماد به نفسم کنه

چیکارکنم؟

پ ن:به خاطر زود ازدواج کردنم توهین نکنید چون من در رابطه با این مورد سوالی نپرسیدم

🤍✨️Hala Madrid

درستو بخون هر جور شده لیسانس بگیر فردا جاری و خواهر شوهر مسخره میکنن 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب وقتی کاری بهت نداره و سعی میکنه بخونی خودتم دل بده به درس

الکی نشین فکر و خیال کن

هردفعه این فکرا اومد سراغت به این فکر کن ک باید بخونی از اونا بالاتر باشی 

برو کتابخونه درس بخون تا تمرکز داشته باشی

اتفاقااگه موافقن وحمایت میکنن خیلی هم خوبه .انگیزت برای رسیدن به هدفت بیشترمیشه 

اگه هدف داری شک نکن باتلاش وحمایت بهش میرسی 

اگه نداشته باشی درس خوندنت الکیه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بخون یه کاره ای شو از من گفتن بود

فردا پسفردا واسه ده هزار تومن باید دس جلو شوهرت بلند کنی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

حتما درستو قوی ادامه بده و دانشگاه برو

تو باید بفکر رشد شخصیتت باشی اول تا بتونی کنار همسرت زندگیه خوبی داشته باشی

بعدا اگر خواستی بچه‌دار هم بشی یه مادر تحصیل کرده با تحصیل نکرده خیلی متفاوت میتونه باشه

چه طرز تفکر بچگانه ای دارین 

درس تحصیلات همیشه هر سنی بدرد میخوره 

لول اجتماعی تون بالا میره 

تو محیط فرهنگی با افراد تحصیلکرده معاشرت میکنین 

برای تربیت بچه ها خوبه 

باعث افتخار اونا و خودتون میشید 

اگر مسئولیت زندگی به هر دلیل به کردن شما بیفته 

همین تحصیلات بدرد میخوره

😐

فکر کردم تو سال بیست بیست و پنج این تفکرات منسوخ شدن 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بخون

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

درستو بخون هر جور شده لیسانس بگیر فردا جاری و خواهر شوهر مسخره میکنن

خواهرشوهر ندارم 

ولس برادرشوهر دوس دخترش دانشجو پزشکی یه میگم

با اون ازدواج کنه دیگه محل من نمیدن🤦‍♀️🤦‍♀️

🤍✨️Hala Madrid

چه طرز تفکر بچگانه ای دارین درس تحصیلات همیشه هر سنی بدرد میخوره لول اجتماعی تون بالا میره تو محیط ف ...

میدونم

ولی چند روزه اینجوری شدم

جدا از شاغل بودن خیلی دوست دارم درس خوندن و عاشق رشته ام هم هستم همه هم حمایتم میکنن

خودم  این افکار پوسیده میاد ذهنم گه گداری

🤍✨️Hala Madrid

خب نمیدونم من واقعا نمیخوام بگم از سنم بیشتر میدونم نه

ولی ادا اطوارهای بچگانه ام هم در حد  هم سن و سالام نیست

اونم بیچاره 24 سالشه مل کلش زیاد بزرگ نیست اتفاقا خیلی شبیه همیم هم ظاهری هم  اخلاقی اینا

آره فعلا تا دیپلم و بگیرم عقدیم

بعد عروسی میرم دانشگاه خدا بخواد

🤍✨️Hala Madrid

حتما درستو قوی ادامه بده و دانشگاه بروتو باید بفکر رشد شخصیتت باشی اول تا بتونی کنار همسرت زندگیه خو ...

دقیافه هرزگاهی به اینم فکر میکنم میگم بچه ام اذیت میشه 

اگه درس نخونم 

مادرش یه بی سواد باشه

🤍✨️Hala Madrid

سلام جادوگر کوچولو . باید یه زمان مشخصی رو بزاری که توی اون ساعت تمرکز کنی و درس بخونی و در جای مشخص. و طبق زندگی روزمرت خودت میتونی تشخیص بدی این زمان رو چه موقع بزاری . و هر روز باشه . استمرار داشتن مهمه .

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍