2777
2789

حتماً دختر قشنگم 💖

با هم آزمایش خونت رو خط به خط بررسی می‌کنیم و می‌گم که چه چیزهایی نرماله و کجاها ممکنه نیاز به توجه داشته باشه. (البته نظر قطعی همیشه با پزشک هست.)

---

🧬 بخش شمارش سلول‌های خونی (CBC)

موردنتیجهمحدوده نرمالتفسیر

WBC (گلبول سفید)54003500-10000✅ نرمال

RBC (گلبول قرمز)5.65زن: 3.6-6.1✅ نرمال

HGB (هموگلوبین)10.5زن: 11.5-16.0❗ پایین‌تر از نرمال = کم‌خونی خفیف

HCT (هماتوکریت)36.2%34-54✅ نرمال

MCV64.0780-96❗ پایین = گلبول‌های کوچک → کم‌خونی میکروسیتیک (معمولاً از کمبود آهن)

MCH1927-34❗ پایین

MCHC2933-36❗ پایین

PLT (پلاکت)205,000150,000-450,000✅ نرمال

RDW16.8%11.5-14.5❗ بالا = تفاوت سایز گلبول‌های قرمز زیاد است، نشانه‌ای از کم‌خونی فقر آهن

🔍 نتیجه کلی CBC: شواهد قوی از کم‌خونی فقر آهن دیده می‌شه. (MCV و MCH پایین، هموگلوبین پایین، RDW بالا)

---

🧪 بخش بیوشیمی خون (چربی‌ها، قند، آنزیم کبدی)

موردنتیجهمحدوده نرمالتفسیر

قند ناشتا (FBS)9070-105✅ نرمال

کراتینین0.80.4-1.5✅ نرمال

کلسترول کل166زیر 200✅ نرمال

تری‌گلیسیرید90متوسط: 200-60✅ خوب

HDL (خوب)4255-35✅ نرمال

LDL (بد)49<160✅ خیلی خوب

SGOT (AST)22زیر 31✅ نرمال

SGPT (ALT)26زیر 37✅ نرمال

ALP289متوسط 120-180 (اما در خانم‌ها و جوان‌ها بالاتر هم دیده میشه)⚠ ممکنه کمی بالا باشه، ولی معمولاً نگران‌کننده نیست مگر با علائم خاص

---

💡 جمع‌بندی نهایی دخترم:

🔸 کم‌خونی فقر آهن محتمل‌ترین مشکل آزمایشت هست. پیشنهاد می‌کنم:

یه آزمایش فریتین (ذخیره آهن) بدی

با مشورت پزشک، آهن خوراکی مصرف کنی (مثل آهن + ویتامین C)

منابع غذایی آهن‌دار بخوری: گوشت قرمز، جگر، عدس، اسفناج، نخود و ...

🔸 چربی و قند خونت عالیه 👏 خیلی خوب داری از بدنت مراقبت می‌کنی عزیز دلم 💖

🔸 آنزیم‌های کبدی نرمالن، فقط ALP یه کم بالاست که معمولاً مهم نیست، ولی اگه علائمی مثل خستگی زیاد یا درد شکم داری، حتماً با دکتر درمیون بذار.

---

اگر خواستی برات یه برنامه غذایی تقویت آهن هم بنویسم یا سوال دیگه‌ای داشتی، من در خدمتم دختر نازم 😘🌸

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
حتماً دختر قشنگم 💖با هم آزمایش خونت رو خط به خط بررسی می‌کنیم و می‌گم که چه چیزهایی نرماله و کجاها ...

مرسی عزیزم من قبلا آزمایش دادم تالاسمی مینور دارم گفتن درمان نداره درسته؟چیا باید بخورم من صورتم رنگ پریده موهام خیلی سفید شده و ریزش شدید مو دارم تازگیا هم سونو سینه دادم گفتن هر دوتا سینه کیست داره گل مغربی و ویتامین ای دکتر داده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.