2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایسوس پول برند میگیره از نظر من

ایسوس گرافیکش خوبه و کیفیت بدنه و ساخت بهتری داره

سونی پول برند میگیره

الان دیگه ایسوس و لنوو یه حدود قیمتن، با مشخصات مشابه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ایسوس گرافیکش خوبه و کیفیت بدنه و ساخت بهتری دارهسونی پول برند میگیرهالان دیگه ایسوس و لنوو یه حدود ...

نه 

ایسوس واسه بودجه ۹۰ میلیون به بالا خوبه 

من ۸۰ بودجه داشتم لنوو لاگ گرفتم با این مشخصات ایسوس میخواستم باید بالای ۱۰۰ هزینه میکردم 

میشه،بلاخره🌄🌱
نه ایسوس واسه بودجه ۹۰ میلیون به بالا خوبه من ۸۰ بودجه داشتم لنوو لاگ گرفتم با این مشخصات ایسوس میخو ...

لپتاپ گیمینگ و لپتاپ برای کارهای گرافیکی این مقدار هزینه میکنن، و خب تفاوتش یکم مشخص تره

ولی لپتاپ حدود ۴۰ تومن برای برنامه نویسی و کارای دانشجویی حدودا یکیه، فرقش دو سه تومنه که چیزی نیست

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
نه ایسوس واسه بودجه ۹۰ میلیون به بالا خوبه من ۸۰ بودجه داشتم لنوو لاگ گرفتم با این مشخصات ایسوس میخو ...

لپتاپ گیمینگ و لپتاپ برای کارای گرافیکی این قیمتا هزینه میکنن و اره تفاوتش یکم مشخص تره

توی رنج ۴۰ تومن تقریبا مشابه درمیاد