ویلوبی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 4439 عنوان لپ تاپ 👈🏻دل👉🏻 خوبه❓️❓️❓️ 73 بازدید | 12 پست دل برند خوبیه برا لپ تاپ؟ 1404/05/15 | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mooooonam عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 2347 آره ولی من با پسر خالم که مهندسه مشورت کردم گفت زمینه اش تو بازار ایران کمه دل و اچ پی ترجیحا لنوو خوب بخری بهتره برا قطعات و اینا کاربر قدیمی 96 اینا
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 1449 محشراز ۲۰۱۴ دارمخاک گرفته ولی مثل روز اولشه قدرتش بزرگترین رابطم با موس و کیبورد بود، هیچوقت دلمو نشکستن
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 8053 اول ایسوس ، بعد لنوو، بعد دلالبته بیشتر به مشخصاتشونم هست اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
_هیلدا_ عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 763 اول ایسوس ، بعد لنوو، بعد دلالبته بیشتر به مشخصاتشونم هست ایسوس پول برند میگیره از نظر من میشه،بلاخره🌄🌱
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 8053 ایسوس پول برند میگیره از نظر من ایسوس گرافیکش خوبه و کیفیت بدنه و ساخت بهتری دارهسونی پول برند میگیرهالان دیگه ایسوس و لنوو یه حدود قیمتن، با مشخصات مشابه اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
_هیلدا_ عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 763 ایسوس گرافیکش خوبه و کیفیت بدنه و ساخت بهتری دارهسونی پول برند میگیرهالان دیگه ایسوس و لنوو یه حدود ... نه ایسوس واسه بودجه ۹۰ میلیون به بالا خوبه من ۸۰ بودجه داشتم لنوو لاگ گرفتم با این مشخصات ایسوس میخواستم باید بالای ۱۰۰ هزینه میکردم میشه،بلاخره🌄🌱
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 8053 نه ایسوس واسه بودجه ۹۰ میلیون به بالا خوبه من ۸۰ بودجه داشتم لنوو لاگ گرفتم با این مشخصات ایسوس میخو ... لپتاپ گیمینگ و لپتاپ برای کارهای گرافیکی این مقدار هزینه میکنن، و خب تفاوتش یکم مشخص ترهولی لپتاپ حدود ۴۰ تومن برای برنامه نویسی و کارای دانشجویی حدودا یکیه، فرقش دو سه تومنه که چیزی نیست اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 8053 نه ایسوس واسه بودجه ۹۰ میلیون به بالا خوبه من ۸۰ بودجه داشتم لنوو لاگ گرفتم با این مشخصات ایسوس میخو ... لپتاپ گیمینگ و لپتاپ برای کارای گرافیکی این قیمتا هزینه میکنن و اره تفاوتش یکم مشخص ترهتوی رنج ۴۰ تومن تقریبا مشابه درمیاد اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch