2777
2789
عنوان

راهنمايي ميخوام ازتون بيايدخواهشا

4718 بازدید | 11 پست

خانما من رو جهازم مامانم سماور بهم داد ازاين بدون تنوره هاجديدا من هنوز استفاده نكردم پنج ساله ازهمون اول گذاشتمش كنار كتري قوري وچاي سازاستفاده كردم

حالا ميخواستم براي عيد بيارم استفاده كنم

ميخوام ببينم كسي داشته اين مدل سماور خوب هس يا نه با تنوره ها بهتره بفروشم از اونا بخرم؟

اصلا به نظرتون خوبه سماور بزارم يانه؟

💙💙
منکه با این ک زیاد چایی نمیخوریم همیشه سماورم روی شمعکه و روشنه، تنوری رو نمیدونم ولی اصلا با قوری ک ...

عه يعني بزارم خوبه اخه ماهم خيلي چايي نميخوريم شوهرم كه صب تا غروب نيس من تنهام 

💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما يعني هيچكس سماور نداره؟؟؟ راهنمايي كنيد ديگه الان اگه درمورد مادرشوهر بود كه همه نظرميدادن😒

سماور فقط واسه کسی خوبه که خونش رفت و آمد زیاده یا چای خور زیاد داره

وگرنه کتذی قوری و چایساز بهتر از سماوره 

ماهم از مال شما داریم خیلی عالیه . اون تنوره دارها خوب نیستن و زودتر میسوزن خراب میشن قبلاً داشتیم راضی نبودیم . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...