2777
2789
عنوان

کنکور

153 بازدید | 14 پست

سلام من دانشجوی دندونم و مشاور تحصیلی هم هستم 

سابقه مشاوره و قبولی دارم 

برنامه ریزی انجام میدم و منابع و اساتید مناسبتونو بهتون معرفی میکنم ازمون هفتگی دارم با موسسات هم کار کردم 

اگر نیاز دارین بهم پیام بدین سوالی هم دارین همینجا بپرسید کمکتون میکنم 

داشتم تاپیک قبلتونو میخوندم متوجه چیزی شدم

با تراز ۹۲۰۰ دندون تعهدی گفتین میارن؟؟!؟؟!

اخرین تعهدی سال پیش با تراز ۹۵۰۰و خورده ایی بوده

امید الکی ندین به کسی و یا اطلاعات غلط 

ممنون

بخند   
داشتم تاپیک قبلتونو میخوندم متوجه چیزی شدمبا تراز ۹۲۰۰ دندون تعهدی گفتین میارن؟؟!؟؟!اخرین تعهدی سال ...

همکلاسی خودمه حالا اینکه اطلاعات شما ناقصه بمن ربطی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همکلاسی خودمه حالا اینکه اطلاعات شما ناقصه بمن ربطی نداره

ناراحت نشو پس احتمالا سهمیه ایی بودن دوستتون

چون توی امار قبولیا و قلم چیم چک بکنین متوجه میشین اخرین قبولی با تراز ۹۵۵۰ بوده نه ۹۲۰۰!!

اطلاعات اشتباه ندین لطفا 

بخند   
ناراحت نشو پس احتمالا سهمیه ایی بودن دوستتونچون توی امار قبولیا و قلم چیم چک بکنین متوجه میشین اخرین ...

عزیزم چقدر اصرار داری اطلاعاتت درسته😂من تو دانشگام قلمچی فقط کساییو میزنه که تو موسسه بودن میخوای قبول نکنی نکن مهم نیست

جز 9200 چندین 9400هم داریم تو کلاس دروغ که نداریم بگیم 

شما وقتی از اطلاعاتت اطمینان نداری لازم نیست بیای بگی درخواست بده کارنامه برات بفرستم که بدون سهمیه اس بچه مردمم ناامید نکن

ناراحت نشو پس احتمالا سهمیه ایی بودن دوستتونچون توی امار قبولیا و قلم چیم چک بکنین متوجه میشین اخرین ...

اینم اضافه کنم که 9200 سهمیه نمیاد تعهدی چون روزانه میخوره

سلام 

من 403 اولین کنکورم بود امسال هم چیزی نخوندم 

برای ۴۰۵ هم هنوز شروع نکردم🥲🚶‍♀️نمیدونم چیکار کنم از شروع کردن میترسم میشع یکم راهنماییم کنید

هدفم فیزیوتراپیه 

سلام عزیزم از پایه شروع کن به درس خوندن سعی کن تا ابان یکی از پایه ها تو جمع کنی همزمان نصف دوازدهمم بخون من چنل دارم اونجا منابع و راهکار میدم اگه میخوای درخواست بده لینکشو بدم برو بخون

از کی شروع جدی کردی به خوندن برای کنکور؟منابع و درصدات و اساتیدت هم ممنون میشم بگی

درخواست بده ایدی چنلمو بهت بدم اونجا گفتم یکی از بچهای گروهمم امسال ترازش شد 11 هزار درصداش 80 ایناس