2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیه خانومتون پول خواسته بره طلابگیره؟😂

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

کدوم جهل ؟

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

ای کاش ماهم با جهل پیش می رفتیم و طلا می خریدیم

اینکه کسی برای اقتصاد خودش طلا بخره خوبه

اونی هم که ۱۴ صفر خریده سود کرده

منم که بعد صفر خریدم پارسال خوب بود

پس هیچ ربطی به ۱۳صفر نداره🙏

آقا هستم

هعی هعیبخدا پارسال طلا فروشی ها صف بسته بودنولی از طرفی هم پارسال طلای ۳ تومنی خیلی سود کردن

خوارم 

اونی که ۱۴ صفر خرید سود کرد.

من پارسال بعد صفر خریدم.

پس ربطی به ۱۳صفر نداره

آقا هستم

اینکه کسی برای اقتصاد خودش طلا بخره خوبهاونی هم که ۱۴ صفر خریده سود کردهمنم که بعد صفر خریدم پارسال ...

در کل منظور  منم همینه جاهل ماهایی بودیم که سال۹۹ سرمایمون و سپردیم به بورس ببین اگه طلا می خریدیم چقدر سود می کردیم ،ادم هر حرفی رو قبول نمی کنه ما مردم ساده ای هستیم میان میگن فلان چیز می خواد کمیاب بشه ها اونقدر تو جامعه رواج می دن که همه میرن سمتش بعد اون جنس گرون میشه مثل مرغ و روغن و...پس جهل تو همه چیز هست متاسفانه،اوضاع مملکت و ما مردم با جهلمون نابود کردیم ،چند نفر به اصطلاح کارشناس یه چیز میگن فردا همه چیز زمین تا آسمون عوض میشه ،دوره کرونا گفتن لیمو کرونا رو نابود می کنه از فرداش کمیاب و گرون شد

«اللهم عجل لولیک الفرج»