2777
2789
عنوان

دعا برای آشتی

180 بازدید | 25 پست

با شوهرم قهرم دوماهه خیلی لجبازه اصلا کوتاه نمیاد و منو نمیبخشه دعایی ذکری چیزی بلدید که جواب بده

یاودوود و ۳۶۰ مرتبه قدر رو خوندم ولی جوابی نگرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یاودوود یکی از اسم های خداست

نه من اصلا به ذکر یاودوود اهانتی نکردم

اینکه برای آشتی ذکر خوبیه یا مثلا به فلان تعداد اینو کی تعیین می‌کنه؟ چون جایی توی روایات یا سخن از بزرگانی که ذکر تجویز میکنن ندیدم

به همین دلیل میگم خرافات

پس اگر اشتباهی ازت سر زده جبران کن.تو باهاش حرف بزنی اونم مجبوره آشتی کنه دیگه.تو قهر نباش

تو تایپکم هست دلیلش

نه وقتی هم حرف میزنم‌یا با سرجواب میده یاهم سرسنگین

نه من اصلا به ذکر یاودوود اهانتی نکردماینکه برای آشتی ذکر خوبیه یا مثلا به فلان تعداد اینو کی تعیین ...

من تو نی نی سایت دیدم که خیلیا جواب گرفتن و گفتن آشتی کردیم دیگه نمیدونم

عزیزم منم قهرم چند بار یاودود رو بگیم؟💔

عزیزم میگن اگر از طلوع آفتاب تا غروب آفتاب ۳۶۰ تا سوره قدر رو بگیم به حاجتمون میرسیم من جواب نگرفتم

و اینکه ۱۰۰۱ تا یاودوود

اول ک عرض ب خدمتتون اقایون مث کش هستن بهشون بچسبی فرار میکنن حالا هعییی هم عذرخواهی کنی دیگه بدتر ...مگه قتل کردی خب عذرخواهی هم کردی نیومده پیش... حالا تو برعکس شو خودتو ناراحت نشون بده یکم فاصله بگیر و صبر کن دیگه اون همش حرف بزنه تو جواب بدی ... ضمن اینکه با همون یاودود جذب هم بکن قدرت جذب دست کم نگیر 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒