2777
2789
عنوان

همسایه روبروییمون بهم گفت که

449 بازدید | 12 پست

گفت خیلی صدات میاد سرو صدا میکنی باپسرت

راستم میگ

من خیلی جیغ جیغو ام 

یه حس بدو وحشتناکی گرفتم قلبم تو دهنمه

پسرم خیلییی یخیلیییی اذیتم میکنه هیچکس از دل من خبر نداره ولی خب منن مقصرم و کلا هم تن صدام خیلییی بلنده مدلمه

جلو پسرمم بهم گفت خیلی حس بدی دارم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رفتارت با پسرت اشتباهه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یاد همسایمون افتادم قبلا آپارتمانی بود خونمون همسایمون یه خانم ۲۰ساله بود و پسرش ۵سالش بود خیلی شیطون بود مادره هم اعصاب نداشت از ساعت پنج ونیم صبح که شوهرامون میرفتن سر کار این مادره جیغ می‌کشید تا ظهر که شوهرامون بیان دیگه ازترس شوهرش صداش در نمیومد ولی خوب من با سر وصدا مشکلی ندارم از سکوت زیاد بدم میاد.

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

درست نیست اذیت شما به همسایه برسه و بعد بگی از دل من خبر نداره ! بله قرار نیست همسایه از دل شما خبر داشته باشه اون فقط صدا رو میشنوه و اذیت میشه شما اذیتش میکنی و این بی فرهنگیه قبول کنید و یه چاره پیدا کنید دیگه تاپیک زدن نمیخاست

بیا جانا عنایت کن تو مولانای رومی را ، غلام شمس تبریزم قلندروار می‌گردم 🦋༘ 

واحد روبه رو؟خونه ها مسخره شدن برا ما ارومم حرف میزنن صداشون میاد دیگه کاریش نمیشه کرد شما هم اشکال ...

دیگه سعیمو میکنم

واحد روبرویی نیس من طبقه اولم اینا خونه روبرویی ویلایی ان

یاد همسایمون افتادم قبلا آپارتمانی بود خونمون همسایمون یه خانم ۲۰ساله بود و پسرش ۵سالش بود خیلی شیطو ...

منم پسرم خیلی اذیتم میکنه.اینقدر که واقعا موهام سفید شد از دستش شر نیست بیش فعال نیست فقط پیله میکنه.یک عموداره خیلی شبیه اونه و اونم همینطوری مادرشوهرمو پیرکرد

درست نیست اذیت شما به همسایه برسه و بعد بگی از دل من خبر نداره ! بله قرار نیست همسایه از دل شما خبر ...

شایدم ازین فصولای نصیحت کن باشن فقط!فاصلمون زیاده از هم  نمیدونم چجوری میشنوه.ببخشید عزیزم شمارتو نداشتم بدای زدن تاپیک ازت اجازه بگیرم

منم پسرم خیلی اذیتم میکنه.اینقدر که واقعا موهام سفید شد از دستش شر نیست بیش فعال نیست فقط پیله میکنه ...

انشاا...بزرگ میشه آقا میشه شما هم راحت میشی گلم.

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم