2777
2789
عنوان

کمکم کنید رشته تحصیلی

167 بازدید | 26 پست

همه رشته ها میتونم برم موندم انسانی برم یا تجربی از بچگی عاشق تجربی بودم ولی بقیه پشیمونم کردن نمیتونی خیلی باید هزینه کنی پارتی داشته باشی 

چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من رشته ای برو که بدونی راحت تر قبول میشی دانشگاه و بعد آینده دار هست... بچگی رو ولش کن پشت علاقه منطق نیست طبق حرفای بقیه و خیالات ذهن فک می‌کنه یه چیزی رو واقعا دوست داره... 

چطوره راضی هستی؟کنکور دادی خیلی سخت بود

بله دوباره هم همونو انتخاب میکنم سخت که بود ولی برا همه سخته دیگه😁

جدای از هوش و علاقه اگه نمیتونی روز ۸_۹ساعت درس بخونی نیا 

من عاشق تجربی بودم کل بچگیم رویای پزشکی بود ولی وقتی رسیدم دبیرستان وضعیت کنکور و دانشگاه و سهمیه و همه اینا رو دیدم رفتم سراغ ریاضی الان هم خیلی راضیم

ایشالا اونی که به صلاحته پیش بیاد ولی رو علاقه حساب نکن زیاد

به نام خدای رنگین کمان

به نظرم برو انسانی

تجربی خیلی درصد کمی هستن که تهش میتونن به چیزی که میخوان برسن خیلی وقتا کلی تلاش هم میکنن و زحمت میکشن ولی بخاطر شرایط و وضعی که هست خیلی از عمرشون میره تا تهش اونی بشه که میخوان 

به نام خدای رنگین کمان