یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فاصله زیاد نیست ولی دیگه کافیه ولی کسی به دلت نیست وهله اول قبول نکن هر چقدر پول داشته باشه دوما خالی بندی هم زیاده کسی که تو یه مال شریک باشه الان اونطرف آب داره با کیفیت زندگی میکنه
میگفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. .................. ................ وقتی خورشید میدرخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که میروند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.
۵ سال زیاد نیست ولی بحث یه عمر زندگیه و تجربه ازدواج
اگر باهاش رفت آمد نداشتی یکم باهاش رفت و آمد کن اگر باز هم به دلت نبود کنسل کن چون بحث آینده ات هست ولی خوب فکر کن ببین مثلا مشکلش چیه میتونه حلش کنه یا چی