2777
2789
عنوان

💢قبولی تیزهوشان ورودی هفتم💢

99 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

یکی از اقوام علامه حلی قبول شده 

الان سوالش اینه مدارس تیزهوشان شهریه دارن؟

و کلا چه مزایایی نسبت به مدارس عادی و... دارن؟

و آیا مدارس تیزهوشان منطقه به منطقه کیفیتش فرق می کنه؟؟؟

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
شهریه داره ما بندرعباسیم پارسال ده بود مدارس تیزهوشان سطح درسی بچه ها بالاست ورقابت داخلش زیاده ب ...

برای متوسطه اول ده میلیون بود؟

بعد قسط بندیش به چه صورت بود؟

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب امکاناتش خیلی زیادتره باکلاس تره

معلماش بهترن همه تو فاز درسن و رقابت ایجاد میشه و کلا اگه تو فاز درس هم نباشی اونجا مجبوری بخونی

و شهر های بزرگ تر هم کیفیتشون بهترن

برای متوسطه اول ده میلیون بود؟بعد قسط بندیش به چه صورت بود؟

ما که همون اول مهر ازمون گرفت    ولی میشه سه  قسطه بدی   برا  متوسطه اول ودوم فرقش یه تومن بود امسال  بیشتر میشه البته شهرهای بزرگ  شهریش بیشتره فکر کنم

الان مگه نتیجه قبولی نهایی نیومده پس شعبه مدرسه هم مشخصه دیگه 

شهریه بستگی به شهر و شعبه داره، شهرستان‌ها خیلی کمتر از کلانشهرها و به خصوص تهرانه، ولی درکل اگر کسی مشکل مالی داشته باشه راه میان اینطور که میگن

سطحشم اره خوبه از دولتی بهتره

الان مگه نتیجه قبولی نهایی نیومده پس شعبه مدرسه هم مشخصه دیگه شهریه بستگی به شهر و شعبه داره، شهرستا ...

بله اومده. شهر قدس تهران