2777
2789
عنوان

میخام زبون لری یاد بگیرم

1671 بازدید | 220 پست

تا یه حدودی بلدم ولی میخام بیشتر یاد بگیرم به زبون لری خیلی علاقه دارم اگه لر هست چندتا کلمه و معنیش بهم بگید🫠🫠 مثلا کلماتی که توی یه گفتگوی ساده و دوستانه رایج باشه و بشه ازش استفاده کرد

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بپرس تابگم

مثلا این به حرفم گوش نمیده یا چه خبر چیکارا میکنین 

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

چی میخای بدونی عزیزم بپرس

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

[QUOTE=390844107]لر کجا خرم‌آباد یا زبون  بختیاریا؟[/QUOTEلر بختیاری همون مه به واسه چی میگن سیچه

جملات رو بگو تا بگم برات

لری کجا میخوای یاد بگیری

من خرم آبادیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یوبه حرفُم گوش نیده، چه خبرچه ایکنین

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

چی میخای بدونی عزیزم بپرس

مثلا چندتا کلمه رایج از قربون صدقه ها تا فحشاشون😂

چ خبر  چیکار میکنی= چ خبر چی میکی یا چ خبر چی مینی

این ب حرفم گوش نمیده= یه گوش گپم نمیه

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…