2777
2789

دوستان متاهل..

کسی تا حالا نفخ مزمن همراه با پریودهای نامنظم داشته؟دو ماه پری نشه.بعد در ماه دوبار پریود بشه.کلا معیوب و درهم ادامه داشته باشه ...شکم خواهرم دوماهه نفخ مزمن داره و بزرگه.دست میزنم سفته...دکترهای مختلف هم رفته هر کس یه دارویی داده که خوب نشده...

به شدت نگرانو مضطربم...فکرای بد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم مشکلی نیس

منم نفخ دارم باید مراعات کنی

میوه خام و لبنیات و چیزایی ک طبع سرد داره نخور و یا مقدار کم بخور غذاهم خیلی جویده بشه

اما پریود نامنظمو باید پیگیری کنی شاید تنبلی تخمدان یا تیرویید یا اصلا ب خاطر فشار و استرس روحی و سرما و گرما باشه

اره عزیزم مشکلی نیس منم نفخ دارم باید مراعات کنی میوه خام و لبنیات و چیزایی ک طبع سرد داره نخور و ...

بخاطر استرسه ولی تو نت دیدم علایم دوراز جون همه سرطانه تخمدانه..اعصابم خرده..خیلی خرررررده

بخاطر استرسه ولی تو نت دیدم علایم دوراز جون همه سرطانه تخمدانه..اعصابم خرده..خیلی خرررررده

ن بابا نگران نباش

چکاب کامل بره 

مطمئننا مال استرس

من انقد شدید بود سر کلاسای دانشگاه نمیرفتم

اما هم مال تیروییدم بود هم استرس

بگو شکمشم گرم نگه داره بهتر میشه