خانما حالم بده هر کار میکنم خوب نمیشه من تو سخت ترین شرایط زندگیم خودمو قانع کردم صبر کردم ولی الان نمیشه ۴ روزه همش گریه بجز آب هیچی از گلوم پایین نمیره بخاطر مشکلات مالی نشد برم حالمم خیلی بده یا وقتا میگم اگه یه روز خیلی پولدارم شدم دیگ نمیرم زیارتش قبلنا قرآن میخوندم ولی الان حتی از قرآن خواندنم بدم میاد میخام خودمو قانع کنم ولی نمیشه چیکار کنم
قرآن بخون ادنقد بخون که آرو شی یه وقت قرآن خوندن زده نشی ها تو رو خدا اینو از من بشنو که سه سال پیش همین باارو سر خودم اوردن با خدا یه وقت قهر نکنی هاا
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚
فردا میرم گلزار شهدا همین الآنم چشمام پر اشکه ولی تو کل زندگیم اینجوری دلم نشکسته بود
انشالله حاجت روا شی گل آفرین هیچ وقت همیشه دستشون تو دستات بگیر
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .