2777
2789

خب قضیه از این قراره که،چند روز پیش ما نذر داشتیم 

ظهر برنج داشتیم،عصرم آش داشتیم

بییین اون همه شلووغی برا پارتنرم هم برنج هم آش همم ۵.۶ تا کیک کنار گذاشتم چون بهش گفته بودم نذریمون هس،اومد بهش دادم برداشت برد،چند وقت قبلشم ۴ تا ظرف شله زرد گیرمون اومد ایشون بمن زنگ زد داشتیم حرف میزدیم یهویی گفت چقد هوس شله زرد کردم گفتم خونه ما هس بیا همشو ببر ما نمیخوریم،اومد برد!

حالا چیشددددد؟؟؟؟

خودشون نذر داشتن ظهری،چند روزه درگیره،حتی نمیتونیم چت کنیم اینقدر سرش شلوغ بود!

و میدونه من چقدررر عاشق چلومرغم،خدا شاهده حتیییی نگفت برات غذا میارم،اینقدرررر منتظر بودم اما هیچی نگفتتتت!🙂🙂🙂

میخام یچیزی بهش میگم چون نمیتونم نگممم!چی بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درباره نذری برداشتن برای اعضای خانواده و ایشون؛ 

با احترام با این کار مخالفم. 

نذری باید پخش بشه بین مردم یا مثلا همسایه ها؛ نه اینکه اول اعضای خانواده بردارن بعد هیچ. 

اینجوری میشه مهمونی عزیزم. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
اولش بپرس امروز نذری چی داشتینبعد بگو من امروز بدجور هوس چلو مرغ کردم دلت اومد برام نیوردی

ازش پرسیدم گفتم چی دارین گف چلومرغ

گفتم چقدر عالی 

گفتم صبر کنم شاید اورد ولی هیچ خبری نشددد

درباره نذری برداشتن برای اعضای خانواده و ایشون؛ با احترام با این کار مخالفم. نذری باید پخش بشه بین م ...

خب ایشونم مردمه،جاییم ک نذری درس میکنیم پارکینگ خونه یکی از اقواممون هس ک نزدیک خونشونه!!