2777
2789

به نظرم عشق مثل پیرن عروسه که برا یه شب قشنگه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پشیمونم

چرا عشقتون کم رنگ شد.

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
کاش همه تجربه اش کنن حتی به غلط

من تجربه کردم خیلی بهم سخت گذشت فقط هم یه سال بود 

تعریف آدما از عشق متفاوته برا همین نمیشه قضاوت کرد چون قطعیتی بر عشق بودنش نیست اما درنهایت حداقل باید عشق خودت به خودت واقعی باشه تا بتونی دووم بیاری تو پستی بلندی های زندگی

چرا عشقتون کم رنگ شد.

لیاقتشونداشت

مادیوونه وارعاشق هم بودیم ولی اون بددل شکاک واولوییتش خودشه

وازاولشم همین بودمن ندیدموقبول نکردم والان بعدگذشت ۷سال هرروزمیگم خدایاتومنوبکش راحتم کن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
هرکاری میتونی بکن تا ولت کنه چون اونم زندگی داره شاید بعدتو نتونه با کسی بسازه وقتشو تلف نکن

والا بهش گفتم میگ نمیزارم توهم زندگی کنی میخواد ب زور و ابروریزی هرجوری شده ازدواج کنیم درصورتی ک من میدونم ازدواجم کنیم تهش طلاقه