2777
2789

امروز رفتم سوپر مارکت

دم در قبل رسیدن یکی از تو ماشین صدام کرد

انگاری که دنبال ادرس بود

رو کردم سمت ماشین

پراید وانت بود

همینکه نگاهم بهش افتاد دیدم پایین تنه شو در اورده و نشونم میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دفعه خجالت نکشیدمرومو نکردم یه طرف که انگار ندیدم اوندایستادمتوچشماش نگاه کردمبه مردی که کمی اون ...

👌🏻

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بخدا مرده باورش نشدیک دفعه استارت زدو با چه وضعی در رفت

خجالت ما اونا رو وقیح میکنه درست میگی 

البته برا من تا حالا پیش نیومده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اون آقایی که ایستاده بود خیلی سریع اومد جلو پرسید چی شده خانم

گفتم روانی لخت شده خودشو نشون میده

اینجوری کردم بترسه 

پلاکشو برداشتم

فقط نمیدونم چجوری به پلیس گزارش بدم

باید مسئولیت پذیر باشیم و این مجرمهارو گزارش بدیم

تا گیر بیفتند و سراغ آزار بقیه نرند

ببین من دو سه هفته پیش یکی رو دیدم رو پله های مترو ورودی مترو،  در اورده بود و میزدش رو اون دست گیره که مردم میگیرن نیفتن،  من نگاه به پسره کردم جوون هم بود اول خاستم برم پایین به پلیس بگم یا حراستی چیزی بعد بی خیال شدم،  جووونا بشون فشار میاد از صد جا اذیتن،  اینجوری خودشون نشون میدن ولش کن انقد بکوبونه دودولشو رو دستگیره که دلش خنک شه

الان زخمت چی بود ک اون شد مرهمش؟

زخم قدیمی خجالت و اینکه نمیدونستم چکار کنم درسته 

عقده شده بود برام چکار کنم که حالشونو بگیرم

شتید برات قابل درک نیست

دیدن این جور آدمها و سکوت در برابرشون خیلی روحمو بهم میزنه

چون زنم و باید سکوت کنم

من حتی تجربه لمس ناگهانی بدن تو خیابون دارم و سکوت کردم

خیلی بد اذیتم میکنه این سکوتها

نوعی زخمه

دفعه بعدی به ماشین آسیب میزنم حتما