2777
2789

یکی هم بچگیش زجر بکشه هم بزرگیش

هم خانوادش هم شوهرش اذیتش کنن

دق کردم از بی نواهی

همیشه باید گدای محبت میبودم

همه دوس پسرام ولم میکردن....

چقدر من بدبختم:)

دشمنان ب اندازه کافی شاد شدن خدایا

هرکی میخواست منو ببینه تا پی ببره چقدر خوشبخته دید

تمومش کن

این ربطی بخدا و عدالتش نداره ها

مربوط به سیاست و رفتار گفتار خودته چون امکان نداره ینفر خوب باشه و سیاست داشته باشه بعد همه دوس چسراش ولش کنن خانواده اش و شوهرش اذیتش کنن

بنظرم بشین روی تغییر خودت تمرکز کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ربطی بخدا و عدالتش نداره هامربوط به سیاست و رفتار گفتار خودته چون امکان نداره ینفر خوب باشه و سی ...

کپوم تغییرات؟! هزار و یک کتاب خوندم هزارتا مشاور رفتم

کلی تغییر کردم

همیشه من کوتاه اومدم همیشه من تغییر کردم همیشه من تز خودم زدم

کپوم تغییرات؟! هزار و یک کتاب خوندم هزارتا مشاور رفتمکلی تغییر کردمهمیشه من کوتاه اومدم همیشه من تغی ...

نباید از خودت بزنی خودتو کمتر و پایین تر ببینی اگر از کسی بالاتر و بهتر نباشی قطعا کمتر و بدتر هم نیستی 

همه چیرو فقط بخدابسپار هرچی قسمتو سرنوشتت هست همون میشه و خدا بهترینارو ان شاالله برات بسازه

همین خدا منو انداخته تو این وضع

ازدواجم اوکی خانوادم ک دست خودم نبوده