2777
2789
عنوان

به نظرتون ممکنه باردار باشم

119 بازدید | 19 پست

۸ مرداد باید پریود میشدم و نشدم. همیشه مرتبه پریودام لک بینی اینام ندارم. ولی احساس پریودی دارم دل درد سینه درد دارم. جلوگیری همیشه با ک ا ن د و م از اول ازدواجم کردم. یک لوله هم ندارم قبلا خارج رحمی شدم. با توجه به سنم و اینکه یک لوله ندارم و اینکه ۸ سال با همین روش با موفقیت جلوگیری کردم فکر میکردم امکان نداره به راحتی حامله بشم. به نظرتون چقد ممکنه باشم؟ چه کنم. استرس دارم یک بچه یکسال و نیمه دارم حتی از ترس نمیتونم بی بی چک بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم این ماه12روز به تاخیر انداختم، دل درد و ضعف مثل بارداری داشتم تازه طبیعی جلوگیری میکردیم نگران نباش فکر نکنم خبری باشه، انشالله فردا خون و خونریزی عادت ماهیانه را قشنگ تجربه میکتی

دقیقا فکر نمیکردم باردار باشم بعد 7روز عقب افتادن پریود تستم مثبت شد الان یک هفته هست داغونم داغون ن ...

وااااای منم اصلا نه آمادگیشو دارم نه شرایطشو. بچه دوم میخوام ولی نه الان. شما چند تا بچه داری؟ چند سالشونه؟ خودت چند سالته؟

چرااا نگو توروخدا به این فکر کن خیلیا با کلی درد و هزینه هنوز تو حسترتشن

من بچه نمی خواستم قربون حکمت خدا برم دوتا دختر دارم دیگه گفتم بسه که یهو شد و یه غمی افتاد تو دلم وقتی رفتم برا سقط هم نبض داشت 

من بچه نمی خواستم قربون حکمت خدا برم دوتا دختر دارم دیگه گفتم بسه که یهو شد و یه غمی افتاد تو دلم وق ...

خدا برات نگهشون داره     شده دیگه قدمش براتون خیر باشه    حالا همین انقد براتون عزیز بشه