2777
2789
عنوان

بچه هاتونو خوب تربیت کنین خواهشا

136 بازدید | 8 پست

۴ تا خاله دارم هر روز نباشه روز در میون میان خونمون هرکدومم دو تا بچه بی تربیت دارن حالا بهشون میگی چرا میاین میگن برقامون می‌ره خب چه ربطی داره انگار واسه ما نمیره

حالا اگه بچه هاشون خوب بودن یه چیزی ولی یه ذره تربیت ندارن میرن بالا مبل میزا میرن آشپزخونه در یخچالو باز بسته میکنن بی اجازه میرن تو اتاقا آدم نیستن اصلا به ماماناشونم چیزی میگی بهشون بر میخوره 

اون روز دیدم کنترل خونمون نبود فهمیدم بچه خالم برده خونشون خرابش کرده خیلی رک بهشون گفتم کاش بجای زاییدن بلد بودید چجوری تربیت کنین 

خسارت هم نمیدن فکر کنین میرن تو اتاقم وسیله هامو ورمیدارن اگه خراب کنن ماماناشون میگن میخواستی یجایی بزاری دستشون نرسه وات د فاک تو اتاقمههه دیگه کجا باید بزارم

یا یبار من حموم بودم گوشیمو انداخته بودن تو آب سبزی ماماناشون حتی اشتباهشون گردن نمی‌گیرن چه برسه خسارت بدن متاسفانه از این مادرا خیلیه حال ادمو بهم میزنن

درو بار نکن

کار سختی نیستا

با پرو جماعت باید اینجور رفتار کرد

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزنشون . اگه بدشون اومد بگو بچه تو تربیت نکنی جامعه تربیتش میکنه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مامانم میگه درو باز نکن

پس از امروز شروع کن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من خودم خیلی رو تربیت بچه م حساسم

مدام بهش خیلی چیزارو با روشای امروزی یاداوری میکنم

ولی خدایی بعضی وقتا که میرم مهمونی یا جایی از کاراش سرم سوت میکشه

ولی حتما تدکر میدم و بابت کاراش عدرخواهی میکنم و اگه لازم باشه جبران هم میکنم