پارسال رفتم جا کلیدی خریدم ب نیت خانه دار شدم امسال خونه خریدیم یدونه هم لباس بچه گرفته بودم اما باردار نشدم ...مادرم میگ اول شاید جا کلیدی خریدی برا همون گفتم اره گف امسال اول لباس بچه بگیر امسال میرم اولین کار لباس بچه میگیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هی میپرسم اینی ک میگید جریانش چیه باز هیچکس توضیح نمیده🥺😐
آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!
من هی میپرسم اینی ک میگید جریانش چیه باز هیچکس توضیح نمیده🥺😐
میگن تو 13صفر یا14صفر ب نیت این ک مثلا انشالله خونه دار شم تا سال بعد جا کلید بخری رو 13صفر سال بعد خونه دار میشی یا طلا بخری پولدار میشی یا لباس بچه بخری بچه دار میشی
میگن تو 13صفر یا14صفر ب نیت این ک مثلا انشالله خونه دار شم تا سال بعد جا کلید بخری رو 13صفر سال بعد ...
برا شما درست بود ؟
آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!