2777
2789
مبارکت باشه،از رو چی خوندی؟حد نصاب چند بود؟

حد نصابو الان یادم نیست ولی منابعو از نت و ایتا و تلگرام گرفتم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

سلام عزیزم مبارکه

منم ۳۷ سالمه

زبان خوندم که خییلی کم میگیرن آموزشگاه دوس ندارم تدریس

شاید برم غیرانتفاعی که اونم حقوقش خیلی کمه

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شهر خودتون قبول شدین؟ متاهلین؟

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
سلام عزیزم مبارکهمنم ۳۷ سالمهزبان خوندم که خییلی کم میگیرن آموزشگاه دوس ندارم تدریسشاید برم غیرانتفا ...

همین آزمونای استخدامی دبیری و آموزگاری آموزش و پرورش رشته شمارو نمیخوان شرکت کنی؟

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
شهر خودتون قبول شدین؟ متاهلین؟

بله شهر خودمون قبول شدم

همین آزمونای استخدامی دبیری و آموزگاری آموزش و پرورش رشته شمارو نمیخوان شرکت کنی؟

نه زبان مثلا یه نفر یا دو نفر شیراز میگیرن 

اول اینکه بهتون تبریک میگم ان شاءالله کل طول خدمتت هیچ مسئله ای برات پیش نیاد  

دوم اینکه راجع به خوب و بدش پرس و جو نکن همینکه به استقلال مالی رسیدی عالیه

سوم اینکه خودم از معلمی متنفررررررررررررم  

بعد من رشته خودم زمین شناسیه فیزیک قبول شدم استرسم خیلی زیاده چون فیزیک اصلا نمیدونم دوست دارم برم ع ...

وا چجوری قبول کردن لیسانس زمین هستی فیزیک قبول شی.

پس حتما حتما برو متوسطه ۱ چون فیزیک واقعا سخته و بچه های بخاطر ضعف خودشون همیشه درحال اعتراض به معلم فیزیک هستند

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

خودمون میتونیم انتخاب کنیم چه مقطعی بریم مگه؟

تا حدودی

خیلی بستگی به کادر اداره تون داره

اگر عقده ای باشن راه نمیان باهاتون

اگر نیاز متوسطه ۲ بیشتر باشه نمیذارن برید متوسطه ۱

به نظرم اول برو با مدیر یکی دوتا مدرسه صحبت کن بگو اگر دبیر علوم نیاز دارید ابلاغ بگیرم به مدرسه‌تون؟

بعد برو اداره بگو فلان مدرسه رو میخوام

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

اسی نتیجه ها که نیومده هنوز چطور قبول شدس؟

پارسال شرکت کردم کد 19 بودم تو گزینش رد شدم تا امسال رفتم تهران گزینش شدمو قبول شدم

کی دوباره نتایج به روزرسانی شد؟چطور خبردار شدید؟اینهمه انتظار الان چقدر براتون خوشاینده مبارکتون باش ...

منم پارسال شرکت کردم کد 19 شدم دو سه بار گزینش شدم تا قبول شدم خداروشکر امسال