2777
2789
[QUOTE=390820158]منم حوصله بچه هارو ندارم سنمم یکم بالاست اعصابم ضعیفه کاش کم نیارم[/QUOTEمبارکت باش ...

37

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

مبارکه یکی از بهترین و باوجهه ترین شغل ها برا خانماست

هنوزم معلما در صدر لیست اعتماد اجتماعی هستند 

حقوقش کمه ولی بازم یه تلاش با ارزشه برا  کسب استقلال 

تایمش، محیطش عالی 

هر کی علاقه نداره بحثش جدا 

ولی کسی که این شغل را تخریب میکنه قطعا عقده ای و حسوده

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکه یکی از بهترین و باوجهه ترین شغل ها برا خانماستهنوزم معلما در صدر لیست اعتماد اجتماعی هستند حق ...

ممنون عزیزم کاش بتونم موفق و راضی باشم تو این شغل

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
ممنون عزیزم کاش بتونم موفق و راضی باشم تو این شغل

ان شالله

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

رشته دبیری فیزیک قبول شدم

عالیه

ولی سخته واقعا

بری متوسطه۱ خیلی بهتره

چون دبیرای فیزیک خیلیییی با کمبود وقت مواجه هستند و استرس میکشن. 

منم دبیر زیست بودم اومدم متوسط ۱ دبیر علوم شدم

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

ب سلامتی عزیزم قبولیش سخت بود سهمیه نداشتی ؟

نه عزیزم سهمیه نداشتم قبولیشم بخونی حتمیه ولی باید بخونی من خوندم 2 ماه

عالیهولی سخته واقعابری متوسطه۱ خیلی بهترهچون دبیرای فیزیک خیلیییی با کمبود وقت مواجه هستند و استرس م ...

بعد من رشته خودم زمین شناسیه فیزیک قبول شدم استرسم خیلی زیاده چون فیزیک اصلا نمیدونم دوست دارم برم علوم که فیزیک و شیمی و زمین و همه چی داره در سطح مبتدی تر

عالیهولی سخته واقعابری متوسطه۱ خیلی بهترهچون دبیرای فیزیک خیلیییی با کمبود وقت مواجه هستند و استرس م ...

خودمون میتونیم انتخاب کنیم چه مقطعی بریم مگه؟ 

فدات رشته تحصیلی تون چی بود

زمین شناسی بود رشتم اما دبیری فیزیک قبول شدم