مبارکه یکی از بهترین و باوجهه ترین شغل ها برا خانماست
هنوزم معلما در صدر لیست اعتماد اجتماعی هستند
حقوقش کمه ولی بازم یه تلاش با ارزشه برا کسب استقلال
تایمش، محیطش عالی
هر کی علاقه نداره بحثش جدا
ولی کسی که این شغل را تخریب میکنه قطعا عقده ای و حسوده
اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشتهایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم میچسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو میرود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معاملهای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشتهایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم میچسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو میرود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معاملهای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔
عالیهولی سخته واقعابری متوسطه۱ خیلی بهترهچون دبیرای فیزیک خیلیییی با کمبود وقت مواجه هستند و استرس م ...
بعد من رشته خودم زمین شناسیه فیزیک قبول شدم استرسم خیلی زیاده چون فیزیک اصلا نمیدونم دوست دارم برم علوم که فیزیک و شیمی و زمین و همه چی داره در سطح مبتدی تر
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤