2777
2789

بعد از چند مرحله رد شدن تو گزینش خلاصه قبول شدم خلنومایی که معلمید آیا راضی هستید از شغلتون یا پشیمونید و سختیاش به حقوقش نمیارزه؟

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

هر کاری سختی داره..مبارکت باشه

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سختی که خیلی داره ولی خوبی هم داره

خوبیاش یه کوچولو بیشتره

مثلا ۳ ماه تابستون تعطیلی 

بدیاشم سروکله زدن با بچه ها و اولیا و مدیر و معاون خیلیییی سخته

و حقوق بسیار کم

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

هر کاری سختی داره..مبارکت باشه

ممنون عزیزم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
تبریک 🌻چه مقطعی ؟

احتمالا متوسطه کاش بیفتم اول متوسطه

سلیقه ایه من شخصیتم نمیخوره با تعداد زیادی آدم هر روز سر و کله بزنم ، و اینکه خیلی خسته میشی جمیعت ب ...

منم حوصله بچه هارو ندارم سنمم یکم بالاست اعصابم ضعیفه کاش کم نیارم

رشته ات چیه و چی قبول شدی

رشته دبیری فیزیک قبول شدم

ولا من راضی م شکر خداااا

خداروشکر چه مقطعی درس میدید؟