2777
2789
عنوان

با حرف مامانم خیلی دلم شکست

308 بازدید | 25 پست

میگه منظوری نداشتم چند بار عذر خواهی کرد از دلم در نمیاد 

دیروز بحث داشتیم گفت دوستت ببین بچه داره شوهر دارم خونه و ماشین داره 

چند سال پیش یه خاستگار خوب داشتم ردش کردم مدام میگه بهترین فرصت ها از دست دادی 😣

نه گواهینامه دارم .. نه دانشگاه قبول شدم .. حتی اینکه منبع درامدی ندارم به روم میارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیبی نداره ناراحت نشو از دستش

برو تاپیکامو بخون من تازیگیا مادرمو از دست دادم ببین حالم چجوریه 

توروخدا قدر پدر مادراتونو بدونین 

مادر من آنچنان محبتی نداشت بهم ولی من دارم جون میدم هر روز از نبودنش

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

خب حالا شوهر مهم نیست

ولی واقعا یه کاریو حداقل انجام بده

دانشگاه واقعا مهمه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

نزدیک ۲۲ تو چه واکنشی داری؟ پس طبیعیه این حرفا؟

من دیگ نزدیک ۲۶ ام  من گریه میکنم بعدم تموم میشه میره

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂