2777
2789
عنوان

نظرتون راجب همچین دختری چیه

220 بازدید | 16 پست

اول از همه میدونم ادم باید برای خودش مهم باشه و نظر کسی مهم نیست ولی میخواستم بدونم با شرایط و معیار های فعلی جامعه چنین دختری چطوریه 

اندام معمولی و نرمال 

تیپ و لباس با مد روز اما نه خیلی باز نه خیلی بسته شیک و ساده 

ارایش بعصی وقتا کرم پودر میزنه در باقی مواقع ضد افتاب و رژ و ریمل 

کاشت ناخن دست میزنه ولی پا نه گاهی پاهاش لاک داره 

هیچ عملی توی صورتش انجام نداده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا خودتو نمیپذیری مگه ما دنیا اومدیم با عمل و ژل بودیم؟از نظر من رو لایف استایلت کار کن و سعی کن همینطور که هستی بدون عمل زیبایی به بهترین ورژن خودت تبدیل بشی

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤

ببین خود پسرا همیشه میگن میگن پلنگا رو برای یه شب میخوان دخترایی مثل شما رو برای زندگی

پسرا که دوره خوش گذرونیش تموم میشه و میان سراغ رابطه جدی هیچ وقت نمیرن دنبال پلنگ و در و دافا

به نام خدای رنگین کمان

منم تقریبا مثل تیپ تو با این تفاوت که من اصلا کاشت ناخون و اینجور چیزا هم انجام نمیدم اما خب در کل ...

منم 

یه مونده مشکل موهای صورت و پشت لبم که هر دو هفته یه بار هی باید شیو کنم😂