2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه اوتیسم دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 48 پست
لطف داری گلم از صمیم قلب میخوام الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده🤲🏻 کوچولوت همیشه سالم و سلامت باشه ...

زنده باشی گللم ،من دل شکستم حتماا براش دعا میکنم،ممنون از  دعای قشنگت برامون  ،مرسی از جوابت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنده باشی گللم ،من دل شکستم حتماا براش دعا میکنم،ممنون از دعای قشنگت برامون ،مرسی از جوابت

خواهش میکنم گلم وظیفه خودم دونستم

چه اشکالی داره یه مادر رو از دل نگرانی، استرس آدم در بیاره یا اگاهش کنه سلامت باشی گلم امیدوارم 4ستون بدن جیگر گوشت همیشه سالم باشه مریضش رو نبینی علی الخصوص بیماریهای اینجوری

خواهش میکنم گلم وظیفه خودم دونستمچه اشکالی داره یه مادر رو از دل نگرانی، استرس آدم در بیاره یا اگاهش ...

سلام عزیزم درباره بدخوابی پسرت تو بچگی گفته بودی یکی از علت های بچه های اتیسمی هستش. ببخشید منظورتون چطور بدخوابی هوایی هست چون پس من یکسالشخ شبا خیلی در می‌خوابه و چند بار با گریه بیدار میشه و کلا بدخوابه