2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه اوتیسم دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 48 پست
غربالگری.همونnt.یا آنومالی؟

نه عزیزم 18ماهگی که بچه دنیا اومده

نو کشورهای پیشرفت 18 ماهگی و 2سالگی بچه غربالگری کودک دارن یه جور سنجش و تسته

من از نوزادی بچم فهمیدم

بعد دکترها 2سالگی شک کردن 3سالگی تشخیص دادن کلی با خانوادم کلنجار و دعوا داشتیم شوهرم قبول نمیکرد با دعوا میبردمش دکتر 8تا فوق تخصص بردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم 18ماهگی که بچه دنیا اومدهنو کشورهای پیشرفت 18 ماهگی و 2سالگی بچه غربالگری کودک دارن یه جور ...

آها...عزیزم....حس کردی پس خودت اول.....

تو سونو ها چیزی متوجه نشد دکتر سونوگرافیست؟.

همین یه بچه رو داری؟

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
آها...عزیزم....حس کردی پس خودت اول.....تو سونو ها چیزی متوجه نشد دکتر سونوگرافیست؟.همین یه بچه رو دا ...

عزیزم هیچ سونوگرافی نشون نمیده چون یک مشکل و اختلال عصبی هست تو مغزه نشون نمیده

آها...عزیزم....حس کردی پس خودت اول.....تو سونو ها چیزی متوجه نشد دکتر سونوگرافیست؟.همین یه بچه رو دا ...

بله پسر من خفیف بود آسپرگر و با کلی تلاش و خون دل، تشخیص به موقع کلی درمان و کلنیک و دارو درمانی خداروشکر 90درصد مشکلاتش حل شده

اگه به حرف خانوادم و شوهرم بود الان پسرم شرایش مثل الان نبود پسر من مشکل رفتاری داشت

بله پسر من خفیف بود آسپرگر و با کلی تلاش و خون دل، تشخیص به موقع کلی درمان و کلنیک و دارو درمانی خدا ...

خب خداروشکر...آره دیدم بعضی ها زود تشخیص میدن.بچشون خیلی آروم عادیه...فقط از رو چهره شاید آدم شک کنه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
خب خداروشکر...آره دیدم بعضی ها زود تشخیص میدن.بچشون خیلی آروم عادیه...فقط از رو چهره شاید آدم شک کنه

چهره ملاک نیست اصلا بیشتر بچه های اوتیستیک ظاهری و قیافه ای کاملا عادی و نرمال دارن

چه بسا خوشگلن

اونایی چهرههای مشخص دارن طیف 3هستن شدیدن

18ماهگی غربالگری اوتیسم هستپسر من نوزاد بود من فهمیدم هیچکس قبول نمیکرد مادر خودش میتونه تحقیق کنه ب ...

عزیز از معیارهای تشخیصی اوتیسم اینه که بچه بالای دو سال باشه یک سری مهارتها رو کسب کنه اما عقبگرد کنه و اون مهارت رو از دست بده 

اینی که بهت میگم علمیه و از خودم درنیاوردم چون رشته تحصیلیمه 

هرچند ک قبول دارم بچه ای ک ب چشم مادر عجیبه حتما مشکلی هست