2777
2789
عنوان

ایا اشتباه از منه علامت سوال

107 بازدید | 16 پست

فکر کنیو زن دایی و دایی میان خونتون و خب مواد غذایی مثل ماکارونی برنج گوشت سیبزمینی پیاز ادویه روغن برا غذا از خونه ی شما برمیدارن و خودشون نهایت یه نوشابه یا گوجه و خیار میخرن واسه سالاد

اینکه من پانشدم غذا رو درست کنم و زن داییم درست کزد ایرادی داره؟ زشت هست کار من؟ حدود یک هفته اس مداوم کارش همینه خونه ی ما شده پاتوقشون

و اینکه من راضی نیستم بیان خونمون درک کنید 

منم امروز جلو چشمشون فقط واسه خودم و داداشم غذا گذاشتم واسه اونا نزاشتم اشتباه کردم؟

چه پروان

میاد خونمون با مواد غذایی خودمون واسه خودمونم درست میکنه غذا ولی ایا کار من زشت بود ک کمکش نکردم توی غذا پختن؟ در کنار هم میخوریم غذا رو ولی من دوست ندارم اینجا باشن و اینکه امروزم من درست کردم غذا ولی فقط واسه خودمو داداشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میاد خونمون با مواد غذایی خودمون واسه خودمونم درست میکنه غذا ولی ایا کار من زشت بود ک کمکش نکردم توی ...

نه اتفاقا کسی ک خودشو دعوت می‌کنه خودش هم باید غذا درست کنه .

خوب کردی کمکش نکردی 

دیدی بالاخره شد🥺✨
نمیدونم چرا حس کردم کم سن هستید و مجرد ..ولی تو تاپیکا دیدم انگار متاهلید ...

ن متاهلم عقد کردم و کنکور دارم قبول شدم بحث من تاهل بودنم نیست نامزدم پول میده من چرا باید خرج بقیه کنم