2777
2789
عنوان

ارتودنسی خیلی درد داره❓️

119 بازدید | 20 پست

یکی بهم گفت خیلی باید استانه دردم بالا باشه تا بتونم تحملش کنم؛یه نفر دیگم گفت در اون حد درد نداره 

کسایی که ارتودنسی کردین دردش چقدر بود؟ارزششو داشت؟

میشه از ته دلتون برای شِفای پدرم دعا کنید، شاید خدا حرف دل یکی از شماها رو شنید🙂❤️

نه بابا 

دیگه نمیفهمی از یه جا به بعد ارتودنسی داره 

گاهی فشار فقط حس میکنی 

بلللله صددرصد ارزشش داره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا دیگه نمیفهمی از یه جا به بعد ارتودنسی داره گاهی فشار فقط حس میکنی بلللله صددرصد ارزشش داره

عزیزم چقدر طول کشید تا بهش عادت کردی؟

میشه از ته دلتون برای شِفای پدرم دعا کنید، شاید خدا حرف دل یکی از شماها رو شنید🙂❤️

عزیزم چقدر طول کشید تا بهش عادت کردی؟

بیست روز

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

برا من اصلا درد نداشت ...

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

نه اتفاقا دردش قابل تحمله

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

ببین بستگی با ئه‌م ریختگی دندونات دارعمن دندونام خیلی نامرتب نبود دردش در حد فشار اومدن به دندوناشتا ...

واسه من فقط یکی از دندونای نیشم بالاست

واسه من فقط یکی از دندونای نیشم بالاست

واسه منم دندون نیشم بود

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

منم یکی از دندونای نیشم از بالا و یکی از دندونای شماره ۳فک پایین عقب تر بود

مدت ارتودنسی شما چقدر طول کشید