چند روزه خیلی بی حسم انگار دیگ با کسی حرف نمیزنم حوصله ندارم از طرفی برنامه چیدم زبان بخونم و اونارو میخونم باشگاهم میرم امروز صبح که پاشدم برم باشگاه ذهنم اینجوری بود اصلا برا چی میری باشگاه درحالی ک عاشق ورزشم تاحالا اینجوری شدین بی حس بی حوصله ولی از طرفی همش با خودم میگم دختر دنیا صبر نمیکنه تو حالت خوب شه یا وقتی پریودم میگم دنیا بهت مرخصی نمیده باید بری سرکار باید سرپا باشی باید بری باشگاه باید زبانت بخونی باید پیشرفت کنی حوصله هیچ کاریو ندارم ولی برنامه ای ک باید انجام بدم تو یه لیست تو گوشیم نوشتم هر روز تیک میزنم تمومش نکنم نمیخوابم
افسردگی خفیف داری قرص های مکمل ویتامین بخر روزی یه دونه بعد صبحانه بخور زیاد تو خونه نمون با آدما مع ...
صبح تا شب بیرونم عملا امروز 6 نیم پاشدم هفت نیم زدم بیرون تا موقع ناهار اون موقع یکی دوساعت میرم خونه بعد دوباره میرم سرکار تا شب ساعت 9 نیم میرسم خونه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من دوره کرونا افسردگی گرفته بودم حس و حالم اون اوایل مثل شما بود با این تفاوت که من بیشتر تو خونه بو ...
من قبلا افسردگی شدید داشتم سالها تراپیست میرفتم باز چند سال خوب بودم بعد چند سال برمیگشت بعدش دیگ گفتم من دیگ غلط بکنم پیش روانشناس برم سر اتفاقاتی ک افتاد روانشناسا هر کاری ازشون بر میاد حالا بماند بعد همین دو سال پیش افتضاح داغون بودم رفتم پیش روانپزشک قرص گرفتم شیش ماه خوردم خیلی جواب داد بعد قطع کردم الان دوباره نمیدونم چمه سعی میکنم زندگی کنم سعی میکنم خوب باشم سعی میکنم...