2777
2789

بحث چن ماه پیشه موقعه امتحان نوبت دوم سوار تاکسی شدم:) گفت باید وایسی مسافر بیاد منم اصلا صبور نیستم از ماشین پیاده شدم سر خیابون وایسادم یه پراید سفید اومد منم دیدم سنش بالاس گفتم عب نداره حدودا شاید ۴۰ سالش بود چشاشم چپ بود یذره بمن گفت من مال بوشهرم قایق دارم بیا یه روز ببرمت گفتم مرسی ولی اصلا شک نکردم گفت شمارتو برام بنویس من قلبم اومده بود تو دهنم گفتم و فهمیدم 

گفتم اگه ننویسم عصبی میشیه یه بلای سرم میاره یه شماره خاموش قبلمو نوشتم گفتم لطفا همینجا وایسا وگرنه جیغ میزنم گفت میبرمت دم در خونتون دست پام میلرزید من عقب نشسه بودم وسط بودم یهو دستشو اورد پشت مچ پامو گرفت خاست دست بزنه به رونممم من در ماشینو باز کردم خودمو انداختم بیرون:) هیچیم نشد چون سرعتش کم بود خداروشکر میکنم که ماشین پشت سرم نبود وگرنه الان مرده بودم:) هر ادمی تو خیابون بود فکر میکردن دیونه ی چیزیم:) حتی نتونستم به خانوادم بگم:) ولی هنوز که هنوزه یادم میاد گریم میگیره:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب رو چه حسابی سوار ماشین شخصی شدی اون که تاکسی نبود میخواست بلندت کنه و دستمالی کنه از اول هدفش مشخ ...

خب عجله داشته .منم گاهی ازین کارا میکنم .شکر خدا راننده بد گیرم نیومده.

درسته اشتباهه باید صبوری کرد 

تو کصخلی وگرنه از ماشین پیاده میشدم و ابروشو میبردم و داد و هوار راه می انداختم و مردارو صدا میکردم و از مردمکمک میخواستم و میگفتم ک مردم بیاید این مرده میخواست بهم تجاوز کنه میخواد بهم دست درازی کنه بعدش باید بهش میگفتی ک من چهار تا داداش دارم اگه نداریهم باید الکی میگفتی اینو میگفتی پدر و عمو اینا دارم بهشون میگم ک پدرتو دربیارن میدونی چیه ؟ تو خودت دلت خپاسته ک بهت دست درازی کنه وگرنه اگه ادم زرنگی بودی چمین تعرضی در حقت نمیشد فهمیدی؟

ایمدوارم برا دفعه بعدت این چیزایی ک گفتمو خوب اویزه گوشت کنی! و این دفعه هم سکوت نکنی !