2777
2789

خانما من از رنگ روغنی براق خوشم نمیاد دیوارا برق بزنه  رنگ اکرولیک سفید اگه بخواییم بزنیم رنگ کار میگه یکساله کثیف میشه کسی هست دیوار خونش رنگ اکرولیک مات باشه ؟ مبخوام ببینم تمیز میشه با دستمال یا نه  و اینکه زود کثیف میشه یا نه 

قبلا سالن خونم روغنی و مات ترکیبی بود که راحت تمیز می‌شد

دو ساله اتاق خوابم رو اکرولیک زدم، حتی خط خطی مداد و خودکار که بچم کشیده بود رو با اسکاچ و شوینده پاک کردم و تمیز شده

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا سالن خونم روغنی و مات ترکیبی بود که راحت تمیز می‌شددو ساله اتاق خوابم رو اکرولیک زدم، حتی خط خط ...

همون میخوام ببینم اکرولیک تمیز میشه یا نه پس اکرولیک بزنم چون میترسیدم که تمیز کردنش داستان باشه چون منم بچه کوچیک دارم 

همون میخوام ببینم اکرولیک تمیز میشه یا نه پس اکرولیک بزنم چون میترسیدم که تمیز کردنش داستان باشه چون ...

بله خیالت راحت باشه 

فقط یادت باشه رنگ جنس درجه 1 قابل شستشو بخری

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...