2777
2789
عنوان

با این پسره چیکار کنم ازدواج کنم خوبه🙁🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 18 پست
باره آدم بد دهن میخوای بمونی؟

آخه اینجوری نیست اصلا من چن روزه حالم بده یکم رو مخش بودم این کلا حالا رو فازه هی میگه از قصد میگم چرا پرده بینمونو خراب میکنی  من مشکل دارم من کلی سختی میکشم تو چرا رو مخ منی ک بهت فوش بدم یا ی چیزی بگم ک ناراحت بشی 

.‌‌

آخه اینجوری نیست اصلا من چن روزه حالم بده یکم رو مخش بودم این کلا حالا رو فازه هی میگه از قصد میگم چ ...

عزیزم کسی الان فحش بده بعد آبادت میکنه از هر لحاظ مگه شخصیت نداری که تحمل کنی خودتا دست بالا بگیر نزار کسی بهت توهین کنه این آدمم یه در صد بدرد نمیخوره فک کنم سن خودت کم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز عمرتو نزار پای کسی که ازش دوست پسر خوبم درنمیاد چه برسه شوهر خوب

کسی که واقعا آدمو دوست داشته باشه براش مهم باشه آدمو توی معذوریتای این مدلی قرار نمیده تو همسرش نیستی که وظیفه ای درقبالش داشته باشی

به قول بقیه دوستان میتونه با این عکسا ازت سوءاستفاده کنه الان شاید بگی نه من میشناسمش اینجوری نیست ولی از هرکس برمیاد همچین کاری نباید اعتماد کرد حتی برای همسر هم نباید فرستاد شاید گوشیش دست کسی افتاد

حتما پیشنهاد میکنم از مشاور کمک بگیر برای آینده خودتم که شده

آدم بد دهن روز به روز بدتر میشه حتی برای محک زدن تو هم نباید بد دهنی کنه پس فردا همسر بددهن جلوی بقیه به آدم چیزی بگه چقدر آدم ناراحت میشه

یه مشاور خوب میشناسم کانالش مطالب جالبی داره حتما درباره رابطتت باهاش مشاوره داشته باش 

یه جلسه مشاوره بهتر از اینه بعدا مجبور به ناراحتی و افسردگی mohammadi2i ایتا و تلگرام کانال داره

اینا تجربیات خودم بود توام مثل خواهر خودم از باب نصیحت نبود.