2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1854 بازدید | 39 پست

منم همین وضعیت رو دارم. امسال اصلا نرفتم اونورا،  ولی تصمیم دارم عید برم البته خیلی سر و سنگین که نشون بدم هنوز از دستشون ناراحتم

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
شوهرم یه واحد خونه دیگه که حتی طبقه چهارم بدون اسانسور هم هست تو همون نزدیکی خونه پدر شوهرم داشت من ...

چقد خونه دارین😁😁

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گیسو جان جواب سونو رو به دکتر نشون دادی ؟؟؟؟

عزیزم بله الان اومدم...وایسا بهت بگم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

شوهرمم میگه من پدرم رو میشناسم اون خونه رو نمیده دیگه بهمون

این واسه من خیلی گرونتموم شد یه ناراحتیایی ایحاد شد که رفت و امد. نکردیم

تا اینکه من باردار شدم و مادر شوهرمم و خواهر شوهرام اومدن خونمون

ولی با این حال من اصلن نمیتونم خودمو راضی کنم که برم خونشون

گیسو جان جواب سونو رو به دکتر نشون دادی ؟؟؟؟

گفت واسه اون قسمت سرویکس حتما باید فردا سونو واژینال بدی چون شکمی دقیق نیست...دوتا کیست کوچیک تو سر بچه هست..مثل کیستایی که بقیه معمولا دارن و تا هفته ۲۶ از بین میره..گفت اونم بگو ببین واست سونوی مجدد بنویسه ده بیست روز دیگه..گفت جواب واژینال و بگیرو بیا پیشم

کار بدی کردی روز مادر نرفتی قطع رابطه عواقب بدی داره

این مسایل به پدر و پسر مربوطه...

اونها هر چقدر دلخور شن دعوا کنند پدر پسرند فردا آشتی میکنند خودتو دخالت نده که بده میشی

همه زندگیم = دخترم
دوتا واحد ۵۰ متری عزیزم 

مبارکه😍😍به نظرم رفت و آمدو میکردین و شوهرت به زورم شده و با هر روشی خونه رو پس میگرفت..

گفت واسه اون قسمت سرویکس حتما باید فردا سونو واژینال بدی چون شکمی دقیق نیست...دوتا کیست کوچیک تو سر ...

انشاا.. که جوابش خوب باشه نگران نباش عزیزم  مطمعن باش هانا کوچولو رو به موقع و کاملا سلامت بغل میکنی و انشاا... با قدم های کوچولوش شادی خونتون رو چند برابر میکنه 😍😍😍😍😍

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم