2777
2789
عنوان

ولم کرد اما حالا ک متاهلم

433 بازدید | 20 پست

با یکی. دوست بودم خیلی تودرسام کمکم کرد باهم بزرگ شدیم و درس هم خوندیم

خانوادش و مامانم در جریان بودن.خواهرش28سالش بود میومد دیدنم باخودش کلا رابطمون مثل رابطه های الان نبود حد و حدود داشت

رفتم دیدنش یه هفته بعدش یهویی ولم کرد رفت بعدنا فهمیدم با رفیق رفیقم اوکی شده بوده و حتی خود رفیقم

یسال ونیم بعدش ب همکلاسیم ک دختر خالش بود گفته بود از فلانی چ خبر منم نامزد داشتم بعد گفته بود بعد فلانی نتونستم با کسی اوکی بشم

حالا من الان عقد کرده ام دیشب اومدم وات و روبیکا وصل کردم دیدم تو وات یه استوری برام اومد زده بود چم نگاش کردم بعد رفتم ببینم شماره کیه دیدم همونه اصلا فکرشم نمیکردم شمارم داشته باشه قبلا ک رفت از همه جا بلاکم کرد.تو بیوش زده بود قبلنا این سنگ دل بود

چهارسال پیش رفت مگ میشه؟

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

و اربعین حتی ممکنه ببینمش تو ی مراسمی

الان نمیدونم چکار کنم شمارش پاک کردم اما اسمم جز اونایی ک استوریش دیدن هست

نمیدونم پیام داد فوش بدم خودمو خالی کنم یا اصلا جواب ندم 

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یه رابطه رو تموم نکردید وارد رابطه جدید نشید !خیانت به طرف مقابل هست !

بله متوجهم الان قراره بشنوم که : قضاوت نکن سرت میاد ! بابا خیانت نیست که فقط استوریشو چک کردم و شماره ش رو دارم و بهش فکر میکنم همین

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

تو الا متاهلی ب چی فک میکنی دقیقا؟

سوال دوممو بخون ببین مشکلم چیه

وگرنه ازش متنفرم.شوهرم درجریانش هست

الان که ازدواج کردین و به یک نفر دیگه متعهد هستین به نظرم بهترین حرکت سکوت و پاک کردن و بلاک کردن و خالی کردن ذهنتون هست ، همین الان جاتون رو با همسرتون عوض کنید و یک دختری که قبلا همسرتون رو میخواسته رو گوشی همسرتون پیام بده چه انتظاری از شوهرتون دارید؟ جز سکوت و بلاک کردن هست؟

آقا هستم 

تا یه رابطه رو تموم نکردید وارد رابطه جدید نشید !خیانت به طرف مقابل هست !بله متوجهم الان قراره بشنوم ...

چی میگی تو 

میگم چهارشال پیش تمام شد و من یسال بعد تمام شدنش نامزد کردم و الآنم عقد کردم

الان که ازدواج کردین و به یک نفر دیگه متعهد هستین به نظرم بهترین حرکت سکوت و پاک کردن و بلاک کردن و ...

شمارش ک پاک کردم کلا ولی متاسفانه اسمم میره داخل اونایی استوریش دیدن میترسم بیاد پیام بده اصلا دلم نمیخاد پیداش بشه حس بد میگیرم 

شمارش ک پاک کردم کلا ولی متاسفانه اسمم میره داخل اونایی استوریش دیدن میترسم بیاد پیام بده اصلا دلم ن ...

اینکه ببینیش مگه دست توعه؟بی تفاوت باش بهش.استوری هم دیدی و کاریش نمیشه کرد 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱