2777
2789

مادر بزرگم فوت شده مادر پدرمه اسم شوهرای مارو ننوششتن تو اعلامیه ولی اسم بقیه داماد های عموهامو نوشتن تو اعلامیه فقط مارو حذف کردن فقط اسم پدرمو نوشتن منم شوهرم گف نمیام ولی شوهرای خواهرم دارن میان از راه دور میگن فقط میریم قبر این مادر بزرگم از بچگی بین بچه هاش فرق گذاشته کلا خدا لعنتش کنه هیچکی خاطره خوبی ازش نداره منم الان دو دولم حتی دلم نمیخواد برم روی قبرش هم

مگه الان این چیزامهمه؟بریدیه فاتحه بخونیدوبرگردید 

به خاطرخودتون ومادربزرگ نه ولی به خاطرباباتون برید

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مسخره بازی راه انداختن 

بیخیال برید شما دو ساعته تمام میشه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
مگه تو اعلامیه اسم شوهر نوه هارو هم مینویسن؟؟😐😐😐 چه مسخره

منم اولین باره میشنوم 

طرف حتی فامیل بچه هاوداماداروهم نمینویسن مینویسن ارطرف بستگان 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
منم اولین باره میشنوم طرف حتی فامیل بچه هاوداماداروهم نمینویسن مینویسن ارطرف بستگان

فکر بنویسن از طرف همسر نوه ی اول آقای … 

همسر نوه ی دوم آقای … 

پس اینجوری باشه باید اسم نوه ها رو هم بنویسن 

کل اعلامیه میشه اسم نوه ها و شوهر نوه ها 😐

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
فکر بنویسن از طرف همسر نوه ی اول آقای … همسر نوه ی دوم آقای … پس اینجوری باشه باید اسم نوه ها رو هم ...

آره😐

ما بختیاری ها فقط اسم پدر متوفی چه زن چه مرد رو مینویسیم و این که از کدام خاندان بوده همین فقط اصل و نصب خودش نه خاندان و فامیلی دامادا نه عروسا کلا یکی از رسمامون همین هست و متاسفانه مراسم هامون خیلی دلخراش رسم های خاص خودمون داریم در کنار این که عروسی هامون بی نهایت شاده شمام با مادر و پدرت مشورت کن که بری یا نه چی بگم 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

امان از این مسخره بازیا تواعلامیه فقط باید بنویسن فامیل فلانی و فلانی( فامیلی متوفی و همسرش) و  بعدش بلافاصله بنویسن "بقیه فامیل های وابسته "

رفرنس مقاله نیست که سه صفحه بنویسن !!!!تازه اخرم یکی دوتا جا میفتن دلخور میشن 

تو اعلامیه ادرس مسجد و مراسم فقط مهمه دیگه تومردن دست از سر این حرفا بردارین 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

شوهرمن نمیاد

چون مادربزرگ اون فوت نشده .خودت پاشوبرو .شوهرت اومدکه بهتر ،نیومدهم اشکالی نداره