2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی علائم پسر دارم

علائمت چیه،من ویار وحشتناک تا 5 ماهگی داشتم شیرینی خیلی دوست داشتم چیزای خنک مث هندونه بستنی خیار خیلی دوست داشتم اها یخمک هم خیلی میلم میکشید حالت تهوع ام رو خوب میکرد،خیلی خابالو بیحال بودم،ورم اصلن اصلن نکردم خیلی ام وزن اصافه نکردم،خیلی ام زود حرکاتشو حس کردم

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
علائمت چیه،من ویار وحشتناک تا 5 ماهگی داشتم شیرینی خیلی دوست داشتم چیزای خنک مث هندونه بستنی خیار خی ...

من اصلا حالت تهوع ندارم 

من ب شوری و ترشی علاقه دارم

خیلی سرحالم اضافه وزن‌هم زیاد دارم 

نی‌نی شما پسره؟

من اصلا حالت تهوع ندارم من ب شوری و ترشی علاقه دارم خیلی سرحالم اضافه وزن‌هم زیاد دارم نی‌نی شما پسر ...

یله عزیزم من دوتا دخترم دارم،🤭😁

سر دخترام انقد فرز بودم کارا خونه رو تند تند میکردم حتی فرشم میشستم پتو میشستم،ترشی خیلی میخوردم حالت تهوع هم نداشتم،

ولی سر این نه برعکسه اها حالت تهوعم هم اخر شبا و غروبا بود ولی سر دخترام تهوع نداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون‌دختره؟

نمیدونم عزیزم من خودمم ان تی رفتم جنسیت رو نتونست ببینه به پهلو خوابیده بود 

اما هرکی دیدم میگه پسر قشنگ مشخص میشه واضح  و معلومه، دختر که معلوم نمیشه 

دیگه حالا نرفتم تا انومالی دیگه خیلی فرق نداره برام 

یله عزیزم من دوتا دخترم دارم،🤭😁سر دخترام انقد فرز بودم کارا خونه رو تند تند میکردم حتی فرشم میشستم ...

خدا حفظشون کنه عزیزم

آخه من آدمایی ک دیدم برعکس بودن دقیقا علائم های شمارو داشتن نی نی پسر باردار بودن

خدا حفظشون کنه عزیزمآخه من آدمایی ک دیدم برعکس بودن دقیقا علائم های شمارو داشتن نی نی پسر باردار بود ...

به علائم نیست منم دیدم علائم منو داشتن و جنسیت فرق داره ،بدن هر کسی فرق میکنه،

منم رقتم ان تی بهم جنسیت و نگغت 15 هفته رفتم سنو حنسیت گفتن بهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40