2777
2789

تو یه کلیپی دیدم نوشته سوپ مقوییی برا بچه ..بچم سرماخورده هم هست

ترکیب ماهیچه هویج جوپرک جعفری پیاز رنده شده عدس ...اینارو بریزیم تو زود پز .حالا من از ۴ صبح گذاشتم تو قابلمه الان قشنگ جا افتاده گوشتاشو ریش ریش کردم ولی بوی زهم گوشت و چربی میده🥴 چکار کنم؟😑 ماهیچه ک انداختم اندازه دو بند انگشت چربی داشت هم بوی گوشت هام میده هم چربی😤 خودم قبلا با مرغ میپختم و موادم تفت میدادم..چکنمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بریز دور

وااابرکت خدارو😐

🔴🔴 بچه هامن یک مغازه لباس فروشی دارم ک بنابدلایلی نمیتونم ادامه بدم😓 همه کاراموباتخفیف دارم ردمیکنم اگرکسی خواست این لینک گروهمه همه کاراموباتخفیف میدمhttps://eitaa.com/joinchat/1420821284C9e5a886dcb

من همیشه مرغ و گوشت برای آبگوشت و ماهیچه رو یه دور می‌میجوشونم آبشو میریزم میره.زحم گیری باید میکردی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

یکم دیگه پیازرنده کن وبریز.یکم هم عضاره مرغ 

شایدچون هیچوقت باماهیچه درست نکردی بوش بر ات غیرعادیه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نه این خام خام همه رو انداخت 😑😑

همون دیگ اشتباه کردی گوشت ومرغ اگرتفت نخورن بوی بدش ازبین نمیره 

🔴🔴 بچه هامن یک مغازه لباس فروشی دارم ک بنابدلایلی نمیتونم ادامه بدم😓 همه کاراموباتخفیف دارم ردمیکنم اگرکسی خواست این لینک گروهمه همه کاراموباتخفیف میدمhttps://eitaa.com/joinchat/1420821284C9e5a886dcb