2777
2789

من رشتم جوریه که باید تو شرکتا کار کنم هیچ سابقه ای ندارم 

پس برا سابقه باید برم کارآموزی

من به شرکت های بزرگ رزومه فرستادم اما بهم زنگ نزدن 

حالا کلی شرکت کوچیک هست که میمونه باید برم کار کنم 

شرکت های کوچیک هم ممکنه خوب نباشه محیطش

چون کوچیکه

منم یه خانواده سخت گیر دارم در ضمن یه دختر چادری هستم که خب حد و مرز دارم برا خودم 

از طرفی خانوادم میگن اولش ما باید باهات بیایم 

حالا من اگه باهاشون برم و اونجا رو ببینن و بد باشه منو کلی دعوا میکنن و بعدشم خونه نشین میگن دیگه نمیخواد بری سرکار 

حتی موقعی که دانشگاه قبول شدم اونم یه دانشگاه بزرگ که امن تر اون وجود نداره برداشتن به مامانمم گفتن که باید منو ببره دانشگاه و بیاره در این حد سخت گیرن آخرشم خودشون فهمیدن اشتباهه خودم رفتم و اومدم 

حالا من چیکار کنم از یه طرف شرکت مطمئن نمی‌شناسم از طرف دیگه سخت گیری خانوادم از طرف دیگه سنم که 25 سالمه 

فقط و فقط یه جای درست پیدا شد که اونم خیلی ازم دور بود حتی با سرویس 

فقط خودکشی به ذهنم میرسه حالم این روزا خیلی بده 

من باید چیکار کنم الان 

به استادات بگو اگر شرکتی دارن بری اونجا کارآموزی

کم کم استخدام میشی

ما تا نابودی اسرائیل هیچ صلح و آتش بسی نداریم. لحظه لحظه زندگی مان را میجنگیم و دفاع میکنیم از پرچم ایران عزیز 🇮🇷🇮🇷🇮🇷اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به استادات بگو اگر شرکتی دارن بری اونجا کارآموزیکم کم استخدام میشی

دلم خونه

قبل اینکه کلاسا تموم بشه گفت درستون تموم شد بیاین پیش خودم کار معرفی کنم منم خوش حال

حالا دو بار پیام دادم فقط سین کرد و هیچ جوابی نداد 

قلبم شکست 

به نظرتون چرا این جورین 

دلم خونهقبل اینکه کلاسا تموم بشه گفت درستون تموم شد بیاین پیش خودم کار معرفی کنم منم خوش حالحالا دو ...

حضوری برو

تو رو بندازش و بگو میخوای کارآموزی بری و فعلا حقوق هم نمیخوای

ما تا نابودی اسرائیل هیچ صلح و آتش بسی نداریم. لحظه لحظه زندگی مان را میجنگیم و دفاع میکنیم از پرچم ایران عزیز 🇮🇷🇮🇷🇮🇷اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

حضوری بروتو رو بندازش و بگو میخوای کارآموزی بری و فعلا حقوق هم نمیخوای

راستش وقتی دو بار پیام دادم جواب نداده

یعنی دیدم که سین زد پس دیده که من چی می‌خوام

خیلی سختمه حضوری برم احساس میکنم زیادی دارم بهش پیله میکنم احساس میکنم پیله بودن درست نیست عزت نفسم چی میشه پس 

😔😔😔

راستش وقتی دو بار پیام دادم جواب ندادهیعنی دیدم که سین زد پس دیده که من چی می‌خوامخیلی سختمه حضوری ب ...

دیگه باید سختی شو بپذیری، یکی از دوستای من شرایطش شبیه شما بود با این تفاوت که به شدت نیاز مالی هم داشت. کلی رفت و اومد تا استادمون به یکی از شرکت های آشناش معرفیش کرد. دوستم قبول کرد با ساعات کار طولانی و بدون حقوق، سه ماه کارآموزی بره. الان چند سال از اون زمان میگذره و ایشون تو یکی از بهترین شرکت های شهرمون استخدام رسمی شده

دیگه باید سختی شو بپذیری، یکی از دوستای من شرایطش شبیه شما بود با این تفاوت که به شدت نیاز مالی هم د ...

امروز دوباره هم زنگ میزنم بهش 

چون متاسفانه جای مشخصی نداره 

سختیشو قبول میکنم 

برای مصاحبه خودت برو اگه دیدی محیطش خوبه یه بارم با خانواده ت برو نمیفهمم اگه محیط یه شرکت بد باشه چ ...

آخه میترسم اتفاقی بیوفته اگه تنها برم 

یه بار اتفاق بیفته تا آخر عمر بدبخت میشم

آدم مریض زیاد شده خطرناکه 

چون اونا از اولا با کار کردن تو شرکتا مشکل داشتن میگفتن محیطش خرابه باید بری معلمی در حالی که من فقط این رشته رو دولتی آوردم شانسی برا معلم شدن نداشتم اصن مجبور شدم همین رو برم حتی میخواستن رشتمو عوض کنن

خیلی اذیت شدم حالا اگه جای بدی باشه منو به چهار میخ میشکن و کلی تحقیر و آبرو ریزی