2777
2789
عنوان

حرفهای مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 17 پست
دقیقامی‌گفت خونه خودت خوبی ولی خونه ما که میای حال نداریدرصورتیکه خودش زورش میاد یه چای جلو ما بیاره ...

دفعه بعد بگو مادرجون از بس شل و ولی و حال نداری پاشی و مهمون داری کنی انرژی منم تحلیل میره ....بیا دورهم بشینیم و حرف بزنیم چای هم نمیخوایم گرمه، شامم ما میریم خونمون یا دورهم نون و پنیر خیار میخوریم 😏

دفعه بعد بگو مادرجون از بس شل و ولی و حال نداری پاشی و مهمون داری کنی انرژی منم تحلیل میره ....بیا د ...

وقتی میریم حتی زحمت یه چای به خودش نمیده

خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود                                     مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میریم حتی زحمت یه چای به خودش نمیده

پس حتما ی روز به وقتش بهش بگو ، مستقیم هم نگفتی حتما به در بزن که دیوار بشنوه ....بگو من عادتمه که هرکس پیشم بیحال و کم انرژی و انرژی منفی باشه سریع بدنم خالی و سست میشه و حوصلمو ازدست میدم ولی خدا نکنه کسی پرشور و حال باشه پا به پاش انرژی میگیرم ...‌