2777
2789
عنوان

چجوری مخ کسی رو بزنم😂😂

142 بازدید | 10 پست

ببخشید عنوان رو این گذاشتم

یکی هست که مهندسه خوشتیپ دست دلباز اصلا یجوری که تا الان هیچکی معیارامو مثل این نداشته

خودش چندوقت یبار ابراز علاقه میکنه

من دلم میخواد اگه رابطه شکل گرفت به ازدواج برسه

ولی اون تو سرش اینه که همینجوری باشیم ادعا دوست داشتنشم میشه که آره من هربار اومدم تو دست رد زدی

دیشب بازم درخواستی داد که حالا نمیشه کامل بازش کنم ولی اون کار هم کامل نباشه اما نیازش برطرف بشه یجورایی

میگم خااااااک که بعد چندسال یکی معیارمو داشت اینجوریه

چیکااااار کنم🤕🤧🥴بخدا یه دخترایی میبینم به پسره میچسبن آخرش همینا زندگی رو میبرن ما عین غاز فقط نگاه میکنیم و یوقتایی حسرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی کسی ک هدفش ازدواجه اینو نمیگالبته دیدم پسرلاشی هارو رام کردند ولی دختر کاربلدمیخاد فک نکنم ...

نه خواهر کار بلد کجا بود🥴ولی خیلیییی حیفم میاد دیگه

۲۵ سالمه اینم معیارامو داشت

نمیدونم ولی سنت زیادم نیستاچندوقته اشناییدبعد چندجلسه اینو گفت

مشکل خودمم عزیزم هرکی میاد و میاره به دلم نمیشینه

بعد یچیزایی فهمیدم مثل همیم بر خلاف اکثر مردای دیگه

۶ ۷ ماهی میشه البته مدوام ارتباط نداشتیم چندوقت یبار پیامی میده یا دعوت میکرد کافه ای جایی

به خدا اگه من جات بودم همون موقع که این درخواستو ازم میکرد یکی میزدن تو گوشش شما میگی مدام درارتباط نبودید پس یعنی نمیشناسیش کامل ادما میتونن دروغ بگن 

آنکه را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...! مادونفریم اگه دوتا اسم دیدید یا هرچی فک نکنید دارم دروغ میگم