2777
2789
عنوان

میدونین صبا چجوری میخوابم

231 بازدید | 14 پست

پیرو تاپیک راجب این چ وضعیه راه انداختم

اینو بگم و من وقای میخوابم ک شارژ گوشی صفر درصد بشه و خاموش بشه دیگه نتونم برم سمتش

شمام اینجورین

من چممممم شده

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

اعتیاد به دوپامین کاذب😂😭

منم هستم ولی من کاری ندارم بکنم چون یوتیوب و اینستا دیگه کم میرم

من یه اینجارو میام با یه هوش مصنوعی

ولی بازم تایم زیادیه

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

ایسنتا رو پاک کن

تلگرامم پاک کن

یه هارد ۱ ترابایت فیلم خوب دانلود کن یا از جایی بگیر

و در مدت دو هفته رگباری فیلم ببین 

گوشی از سرت میافته

بعدم دیگه نصب نکن

من به همین روش الان ۵ سال هست اینستا و ... ندارم.

راحت

اوقات فراغت فیلم

دوساعت تموم میشه میرم سر کار خودم

اگه بیکار باشم یه فیبم دیگه

نهایت ۴ ساعت

نه ۲۴ ساعت گوشی

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایسنتا رو پاک کنتلگرامم پاک کنیه هارد ۱ ترابایت فیلم خوب دانلود کن یا از جایی بگیرو در مدت دو هفته ر ...

اتفاقا منم همین کارو کردم بعد ی فیلم دیدم چیز خاصی هم  نبودا اسمش اسپلیت بود بعدشم رفتم ادامه شو ک اسمش شیشه بود

نه چیز خاصی بود خیلی خیلی قشنگ بود راستش از نطرم و  ریخته م دیدم نمیدونم چیشد بعد اون فیلم اینقد روان پریش شدم  خود فیلم هم چیز خاصی نداشت فقط برای مرده ک مردخیلی گریه کردم  احساس کردم خیلی گناه داشت اونقد ادیت شد تهشم اینطور مرد دیگه بعد اون تاالان هیچ فیلمی ندیدم فقط همونو سه بار دیگه دیدم انگار فیلم دیگه ای نمیتونم ببینم حس میکنم بازیگری هیچکس در حد جیمز مک اوی نیست😂 هر فیلمی میزنم هعی پلی میکنم جلو

اتفاقا منم همین کارو کردم بعد ی فیلم دیدم چیز خاصی هم نبودا اسمش اسپلیت بود بعدشم رفتم ادامه شو ک ا ...

ندیدم اش

الان رفتم یه خلاصه و نقد ازش خوندم

بنظرم جالب اومد

حتما در اولین فرصت از اون اولی که ۲۰۰۰ ساختن شروع میکنم(2000 Unbreakable)

این دختره روانی ام توش هست انگار آنیا تیلور

اگه ازش the menu  رو دیده باشی میدونی کیو میگم

میفهمم چی میگی

دقیقا مثه اینه که یه کتاب خوب بخونی 

انتخاب کتاب بعدی بحدی سخت میشه که اگه کسی کمکت نکنه کلا دیگه کتاب نمیخونی چندسال

حالام من پیشنهاد فیلم نمیدم چون علاقمندی ها متفاوته

ولی پیشنهاد میکنم برا اینکه هی نزنی جلو و درگیر داستان فیلم بشی

یه فیلم که فکر میکنی قشنگه پیدا کن و به اتفاق یکی از دوستات ببین که بخاطر اونم که شده نتونی هی بزنی جلو

باور کن شاید نهایتا دوتا فیلم به اکراه ببینی

سومی که برسی موتورت روشن میشه و یکی باید پیدا شه دوشاخه تو از برق بکشه بیرواگه غمگینی یه کمدی خوب ببین

اگه ذهنت خیلی هایپره ، یه فیلم تو مخی ببین

نمیدونم یه چیز جذاب 

مرگ بر گوشی خلاصه

انسان رو مسخ کرده 

مسسسسسسسسخ

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

ندیدم اشالان رفتم یه خلاصه و نقد ازش خوندمبنظرم جالب اومدحتما در اولین فرصت از اون اولی که ۲۰۰۰ ساخت ...

دیدم منو رو ولی قضیه دختر روانیه چیه؟ واقعا دیوونه ست؟

انیا تیلور تو این فیلم شخصیتش معمولی بود بیشتر بقیه روانی بودن تااون

آره فیلم قشنگ ک زیاده

ن اتفاقن فیلم پیشنهاد بده اگ حس میکنی چیز خوبی دیدی ک ارزش داره

ببین un breakable واقعا چیز خاصی نداشت   درحدی ک بار دوم با کراهت دیدمش ولی اون دوتای دیگه رو با عشق برای بار سوم دیدم

split و glasمحشر بودن حتمن پیشنهاد میکنم ب ترتیب ببینی

Un break able

بعد split

بعد glass

و حتمن پشت هم ببین تا خط داستانو گم نکنی

من دوبار فیلم هارو هر سه تاشو از اول تااخر دیدم  ک بفهمم موضوع چیه چیشد آخر قصیه چی بود

البته من خیلی دقیق نگاه میکنم فیلما رو ی فیلم ی ساعته شاید سه ساعت طولل بکشه  اینقد مکث میزنم روی دقت کردن ب لباس ها و درو دیوار و دکور صحنه

ندیدم اشالان رفتم یه خلاصه و نقد ازش خوندمبنظرم جالب اومدحتما در اولین فرصت از اون اولی که ۲۰۰۰ ساخت ...

چند تا فیلم انگیزشی خوب معرفی میکنی؟ ک دست از تنبلی برداریم 😂

یه صلوات  🤍
دیدم منو رو ولی قضیه دختر روانیه چیه؟ واقعا دیوونه ست؟انیا تیلور تو این فیلم شخصیتش معمولی بود بیشتر ...

منم دقیقا همینجور فیلم میبینم

سلطان سوتی گرفتن از فیلمم بخاطر همین موضوع

اره دیدم ریت rate قسمت اولش هم کمتر از دوتای دیگه بود ولی دراولین فرصت سه تارو پشت هم میبینم

فیلمم والا سلیقه ایه

مثلا قبلنا خیلی تک بعدی بودم 

میخ یه ژانر خاص میشدم ول نمیکردم 

ولی الان نه

بسته به حال و هوام فیلم میبینم

گاهی فانتزی

گاهی سینمای عطف

گاهی علمی

گاهی کمدی البته نه آبگوشتی

کمدی که ارزش دیدن داشته باشه ولو یکبار

یا ژانرای دیگه

مثلا اخرین کمدی ک دیدم bullet train دیدم البته قبلا دیده بودم ولی چند روز پیش دیدم دلم فیلم عمیق و سنگین نمیخواد نشستم باز اینو دیدم و کلی قهقهه زدم پاش

اگه حوصله فیلم دیدن نداری این انتخاب خوبیه بنظرم برای استارت مجدد

البته بازم میگم شاید تو ببینی دوست نداشته باشی

ولی تا حالا به خیلی ها معرفی کردم و بازخوردای خوبی گرفتم

خلاصه فک کنم برای شروع کمدی راحت تر از فیلم عمیق مثه دارک و اینرستلار و ممنتو و ایناس

اگه به سینما ی حرفه ای و خط داستان و مخصوصا تصویر و فیلم برداری علاقه داری  فیلم رما رو ببین Roma 2018

اسکار درو کرده

فیلم سیاه سفید با فیلمبرداری عالی ولی باید حوصله داشته باشی

داستان خفنی نداره چون ادای احترام کارگردان به پرستار کودکیشه ینی بیوگرافیه ولی فیلم برداری و تصویر خفن

ولش کن اینارو.

بهتره همون Bullet train کمدی جنایی ببینی

اگه حال کردی بعدش the big lebowski  رو ببین 

موتورت که گرم شد خودت هرچی علاقه داری ببین

والا نمیدونم روحیه ات چطوریه که بخوام بگم 

مثلا چه انگیزشی

اهل کاری  اهل طبیعتی اهل خانواده ای اهل تنهایی و ...

وبی چندتا میگم که به هرجور سلیقه ای میاد و ضمنا بنظر من هر فیلم انگیزشی هم ارزش دیدن نداره ولی اینا رو من دوست داشتم

انجمن شاعران مرده dead poets Society چند بارم تی وی پخش کرده

یا فارست گامپ forrest gump

یا رستگاری در ساوشنگ the shawshank redemption

یا دست نیافتنی the intouchables

یا زیبایی آمریکایی american beauty

فیلم های دیگه ای که الان یادم میاد سطحشون پایین تره 

فیلم های خوب دیگه ام هست ولی الان حضور ذهن ندارم

اشتبته شد

آمریکن بیوتی رو نبین

میخاستم ذهن زیبا رو بگم beautiful mind منظورم بود

البته کمتر از بقیه

اون امریکن بیوتی یه چیز دیگع و ژانر دیگه اس

نبین

با فارست گامپ شروع کنبعد انجمن شاعران بعد شاوشنگ بعد تین تاچیبل بعد بیوتیفول مایند بنظرم

والا نمیدونم روحیه ات چطوریه که بخوام بگم مثلا چه انگیزشیاهل کاری اهل طبیعتی اهل خانواده ای اهل تنه ...

واییییییی مرسی دمت گرم ایولا🙌

کلی فیلم خوب گیرم اومد😂