2777
2789
عنوان

یعنی ممکنه شوهرم پشیمون بشه برگرده❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خنده داره یارو دوماهه دنبالش نیومده باز این رفته بهش پیام داده...ظاهرا نعلومه شماام از اون دسته ...

پیام داده فحش داده ،نامه فدایت شوم که نفرستاده،ضمنا تو از کجا میدونی من بی اعتناد به نفسم و منت کشم ،میشناسین منو

اسی یکم عزت نفس داشته باش ....از سال ۴۰۲که تاپیک زدی همش شوهرت بهت گفته حالش بهم میخوره ازت .همش مسخرت کرده.تو جمع بهت توهین میکرده.اصلا دوست نداشته حالا جدا ازینکه مادرشم راست وچپ بهت فحش می‌داده.....پس تو دیگه چی ازین زندگی واین مرد میخوای؟دل بکن دیگه.....بچه داری؟

بچه هم که نداری پس چرا طلاقت نمگیری؟چرا انقدر ضعیفی وبی اعتماد به نفسی؟؟؟بخدا منم اگه جای مردی بودم که زنش یزره برا خودش ارزش قائل نیس همینقدر پرو میشدم....چند سالته؟اگه تو جوونی هستی برو یه فن وحرفه ای یاد بگیر جداشو مستقل شو یا پیش پدر ومادرش بدون شوهر ازگل هولت زندگی آروم تجربه کن