2777
2789

یه جمله بگین کامنت بعدی کاملش کنه ولی تهشو باز بذاره که تا ته هی بشه ادامش داد

ببینم چه میکنین. 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

شنیدی چی شده؟

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم

تاپیکام رو ببین حتما و بعد....😁

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

مگه برات تعریف نکردم ک ...

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

چیشدههه

دختره ی ور پریده اومده جلوی چشمام میگه اقدس جون علی رو( پسرش مثلاً )  ندیدی برم باهاش خرید نامزدی ؟ 

حیا و حرمت خوب چیزیه زمان ما کسی جرات نمیکرد با پسره یه جا بشینه دختره ی ور پریده بی حیا گفتم به علی این دختر لیاقت مارو نداره حالا بیا جمعش کن😒ایش 

این چی بود 🙄😅🤣

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

دختر من تیزهوشان قبول نشده من دارم دق میکنم

اشتباه میکنی

اونو هم داری زجر میده

چهارسال دیگه میفهمی بهتر که قبول نشد

من اصن ناراحت نیستم اتفاقا چون الان طبق روحیاتم اگه قبول میشدم مریض میشدم روانی میشدم چون آدمش نبودم

خیلی هم تلاش کرده بودم ولی قسمت نبود

به عنوان مادرش یکم توقعاتت رو بیار پایین ازش اونم آدمه حق زندگی داره

از دبیرستان به اندازه کافی جنگ اعصاب و فشار هس

حالا فک کن قبلشم تو یه انفرادی پر از روانی باشی

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

عزیزم جلوش اینو نشون نده مطمعن باش اونم خیلی ناراحته ولی بچس بش بگو اشکال ندارع دفعه بعد جبران می‌کنه و تو می‌دونی که تلاششو کرده این براش انگیزه ای میشه ک ادامه بده🥲

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

جوابا اومده ؟ توروخدا ناراحتش نکنیا نشون بده هنوزم خوبه 

اونجا همش فشاره متوسطه دوم حالا اوضاع بهتره که رفته رشته نظری 

واتتت😂😭

اقدس مادر شوهر بود دیگه 🤣😅

سناریو آبکی 

حالم بهم میخوره خدا کنه برای کسی پیش نیاد