2777
2789

بچت الرژی ش خوب شده و دیگههههه سرما نمیخوره تبم نمیکنه. دوازده ماه سال ده ماهش مریضه سرفه تب ابریزش ‌.. سه سالشه دلم کبابه دیگه دیشب دو خوابیدم چهار از شدت سرفه و تب پاشدم .. دیروز دکتر بردمش 

خدایا خودت معجزه کن 😔

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا لوزه ی سوم نداره؟با مصرف مرتب آب هویج این مشکل کمتر میشهآب مصرفیش رو هم جوشیده باشه حتما

نمیدونم تا حالا دکتر بهم نگفته 

اب هویج اسم رو کمتر میکنه ؟ 

بچه منم الرژی شدید دارهاما من کشف کردم نباید ماست و هله هوله و کیک و چیپس و ..بخورهفقط غذاهای سالم ح ...

یعنی درمانی واسه الرژی نیست؟ 😭 من هربار تب میکنه جونم درمیادا .. چون خیلیم بد تبه بهش شربت پاراکید دادم پایین نیومده الان در حال دستمال گذاشتنم .. 

عزیزدلم دختر من هم الرژی شدید داشت، درحدی ک ریه هاش عفونت میکرد و از شدت سرفه کبود میشد و بالا میاورد.. 

روزای وحشتناکی رو گذروندم

ولی بردمش پیش متخصص الرژی و تست الرژی گرفت، و دقیق مشخص شد ب چ چیزهایی حساسه، و الان خداروشکر حالش خوبه خوب

عزیزدلم دختر من هم الرژی شدید داشت، درحدی ک ریه هاش عفونت میکرد و از شدت سرفه کبود میشد و بالا میاور ...

جدی؟ کدوم شهرین ؟ بچه منم هربار ریه عفونت میکنه 

داروهای الرژی چی میدن ؟ من بچم انگار ب داروها خیره شده جواب نمیده اصلا اسپری بینی و دهانی و ..قرص مونته لوکاست هرچی میخوره انگار باد هواس .. تب شم ب سختییی پایین میاد

جدی؟ کدوم شهرین ؟ بچه منم هربار ریه عفونت میکنه داروهای الرژی چی میدن ؟ من بچم انگار ب داروها خیره ش ...

من بابلم عزیزم،دکتر دخترم هم دکتر پاینده بود، تا وقتی عامل الرژی رو پیدا نکنی و ازبین نبریش داروها جواب نمیده

ببرش پیش متخصص عفونی اطفال در اولین فرصت هم درمان مناسب بده و هم یه تست الرژی بگیره ازش تسته هم چیزی نداره که بگم درد داره فقط باید فوت کنه توی اون دستگاه تا تشخیص بدن به چی حساسیت داره 

نگران نباش دارو میده یه مدت باید روند درمان تکمیل بشه و شما مراقبت کنی ( میدونم خسته شدی ولی دیگه خوب خوب میشه ) 

بهش تا میتونی آب سیب بده و اب پرتقال طبیعی قرص جوشان ویتامین سی هم شبی یکی بده بهش خودتون هم بخورید تا مریض نشید میتونی هفته ای دوبار بهش سوپ بدی یا عدسی درست کنی براش ، من میدونم بهش میرسی ولی از بس مریض شده و خودت خسته شدی و عذاب میکشی از درد بچت نمیدونی چکار کنی کلافه شدی جانم 💔 به دکتر بگو سینوس هاشو چک کنه ببینه عفونت نداره که اینقدر تند تند مریض میشه 

(اگر بدن درد داری قرص جوشان منیزیم بگیر تا جون بگیری و به بچه برسی ) 

همینا کافیه ولی بهش یه سری چیزا رو نده مثل چیپس و کیک و آبمیوه کارخونه ای قهوه هم نده یا انرژی زا و نوشابه 

به خدا موثره اینا خیلی بیشتر از اونچه که فکر بکنی 

بستنی هم نده یا خودت درست کن توی خونه  ( میدونم سخته مثلاً در ماه یه بار یا دوبار بیشتر نشه ) 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

یعنی درمانی واسه الرژی نیست؟ 😭 من هربار تب میکنه جونم درمیادا .. چون خیلیم بد تبه بهش شربت پاراکید ...

دارو‌فایده نداره

بچه من ۱۲ سالشه

سالهاست درگیریم فقط خودت دقت کن پیدا کن ببین از چیه پیشگیری کن

بچه من میره مدرسه اونجا بچه ها چیپس و بستنی میگیرن از بوفه

دلش میخاد

میاد خونه میگه چرا من نمیتونم بخورم گریه میکنه

خیلی اوقاتم نمیتونه دووم بیاره میخره و میخوره یک هفته میفته سرجا

اب سیب خیلی موثره

عسل اصل

تقویتش کن عزیزم

دعا میکنم انشالا راهشو‌پیدا کنی کمتر اذیت بشی

دختر من خیلی گریه میکرد 

فک کن میرفت تولد دوستاش همه ساندویج و فست فود و کیک و‌ابمیوه میخوردن این خشک و خالی میرفت و‌میامد 

خیلی سخته بچه باشی دوستات بخورن دلت بخاد ولی نخوری

الان بزرگ شده همکاری میکنه 

یعنی درمانی واسه الرژی نیست؟ 😭 من هربار تب میکنه جونم درمیادا .. چون خیلیم بد تبه بهش شربت پاراکید ...

ببر پیش فوق تخصص اسم و الرژی سریع خوب میشه 

دیگه فک نکنم کسی اوضاعش از من بدتر میشد 12ماه سال و 24ساعت درگیر بود 

اگه خراسانی اسم دکتر و بگم ببرش

اب سیب خیلی موثرهعسل اصلتقویتش کن عزیزمدعا میکنم انشالا راهشو‌پیدا کنی کمتر اذیت بشیدختر من خیلی گری ...

عزیزم ممکنه ب سیب، عسل و یا هرچیزی دیگه ای ک پیشنهاد دادین الرژی داشته باشه...  واقعا بهترین راه انجام تست الرژی تو اولین فرصته