2777
2789

نظرتون دوستان سینه هام خیلی کوچیک شدن هم وزن زیادی کم کردم هم بچه شیر دادم یکم از ماله شوهرم بزرگتره اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ورزشی کردی کوچیک شده؟

با رژیم کالری شماری و فستینگ  شروع کن با اپ کرفس یه مقدار که عادت کردی ریزه خواری رو کم کن و پروتئین و سبزیجات رو بیشتر کن ریزه خواری رو کم کن ده کیلو کم میکنی

با رژیم کالری شماری و فستینگ شروع کن با اپ کرفس یه مقدار که عادت کردی ریزه خواری رو کم کن و پروتئین ...

هی وسطش گشنمه ام میشه یعنی ولع دارم الکی بخورم بعد معده ام سنگین میشه یعنی دلم نمیخواد ها ولی انگار باید بخورم 

هی وسطش گشنمه ام میشه یعنی ولع دارم الکی بخورم بعد معده ام سنگین میشه یعنی دلم نمیخواد ها ولی انگار ...

سبزیجات بخور کنار غذا تا کاملا سیر بشی آزمایش بده حتما که مکمل های لازم رو دریافت بکنی