2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرم رفت زن گرفت بعده ۲۰سال فوت کرد دخترش ودیدمو وسط حرف بهم گفت مادرت اگر زن خوبی بود بابامون مادرمو نمیگرفت دلم خیلی شکست دوسال بعد شوهرش بهش خیانت کردو جداشد و اون دخترو گرفت

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.

اینکه یه خانم از دوران نامزدی میبینه طرف مقابل میگه مثلا من مردم و فلان کار انجام بدم ایرادی نداره و ...

من راستش قضاوت نمیکنم چون شاید زندگی اون خانوم با اون آقا خیلی بهتر از زندگیش تو خونه پدرش باشه 

این خیلی بده منم زیاد دیدمتو عروسی ها و عزا غذای آقایون رو زودتر میدندرحالی که زنها پیششون بچه هست و ...

البته فکر کنم آقایون رو زودتر میدن چون سریع میخورن و میرن 

ولی زنها طولانی تره و دنگ و فنگ داره 

البته میگم شاید نمیدونم دقیق

مرد خیانت کنه میگن عب نداره مردها طبیعتشون این هست یا میگن زنش کم گذاشته ولی زن خیانت کنه میگن هرزه است

تو همین نی  نی سایت در مورد پرخوری تاپیک بود همه نوشته بودن برای خانوم خوب نیست پرخوری تو مهمونی! در حالی که برای مرد هم خوب نیست

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

اینکه میگن زنه خوب اونیه که باعث میشه خونه بخری زندگیتو جمع و جور کنی و فلان 

اینا وظیفه مرد مگه نیست؟مادر انگار گرفته تا زن

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
البته فکر کنم آقایون رو زودتر میدن چون سریع میخورن و میرن ولی زنها طولانی تره و دنگ و فنگ داره البته ...

چرا طولانی تر!نه بابا چه دنگ و فرنگی

مال مردها زو زودتر میدن میخورن میان دم در هی میگن زود باشین بریم 

درحالی که خانوما تازه غذاشون توزیع شده

به بچه هم باید غذا بدن 

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺